Mit tennétek a helyemben? A gyereknek az a jobb, ha itthon maradok?
Tavaly tavasszal meghalt a férjem, volt végrendelete, így hiába nem tetszett az anyósomnak, én lettem a fèrjem előző házasságából született kislányának a gyámja. (Az anyukája még a szülés utàn 3 hónappal balesetben meghalt)
A kicsit nem egészen 3 éves kora óta én nevelem, mindig is úgy szeretettem mint a sajátomat.
Május elején munkát kaptam 2 hónapra Párizsban. Anyu kijött velünk, így még én dolgoztam, volt aki vigyázzon a gyerekre.
Most jöttünk haza, viszont felajánlották, hogy állandóra visszamehetnék, ezen pedig az anyósom teljesen kiakadt.
Megértem a helyzetèt, biztosan én is így reagálnék, de mindenem azt diktálja, hogy fogadjam el az állàst.
Úgy èrzem itthon a házunkban, hogy majd megfulladok, 1 évig alig tèrtem magamhoz, a kislány is keresi az apját. Kint viszont egész màs volt. Senki nem nézett ránk úgy, hogy "jajj szegények", nem jutott eszembe mindenről a férjem, vagyis a hiánya, minden egész màs, egész jó volt...
Anyagi szempontból nyilván jobb kint, haza is tudnánk jàrni, néztem iskolát ami megfelelne, lakàst...stb
Szerintetek? Mi a jobb megoldás? A gyereknek az a jobb ha itthon maradunk? Vagy neki is jó a környezetváltozás?
Vagy mivel az apját már elvesztette jobb, ha "minden más" állandó marad?
Nem írtad, mennyi idös a gyerek, de neki a fontos az, hogy veled legyen, mert csak te vagy a családja.
Emellett ott minden szempontból jobb körülmények közt lennétek, neki meglenne a lehetösége megtanulni rendesen a nyelvet is, iskolába ugyanúgy tud járni, és sokkal több lehetösége lesz, mint ha maradtok a nyomorban.
Ha eddig a gyerek jól érezte magát, akkor semmi akadálya, hoyg végleg odaköltözzetek.
"mint ha maradtok a nyomorban"
Nyomorról szó sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!