Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A nagymamám kiutált mert...

A nagymamám kiutált mert ellenzéki vagyok. Hogyan békítsem meg vele?

Figyelt kérdés
Sose nagyon beszéltünk a politikáról. De most szóba hozta hogy reméli majd megyünk szavazni a Fideszre . Azt eddig is tudtam hogy agymosott fideszes,csak az M1 megy nála naphosszat.Mondtam neki hogy én Márki Zay Péterre fogok szavazni, azt hitte viccelek, de amikor rájött hogy nem konkrétan elkezdett üvöltözni hogy engem is megvásárolt a Gyurcsány meg elkapott a liberális lmbtq propaganda.Azt mondta hogy nem beszél velem addig amig közösen el nem megyünk és Orbánra voksolunk a választásokon. ami kb még 2 hónap…most tényleg ne beszéljek vele addig? Mit mondjak neki? Én biztos nem szavazok a fideszre. Hívtam már azóta de kinyomja. Nem szeretnék vele rossz kapcsolatot…

2022. jan. 18. 19:33
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
88%

[link]

Ha esetleg van logikus magyarázagod arra, hogy miért volt erre szükség, ne tartsd magadban! Az halovány, de legalább cinikus, hogy mindenkinek joga van pártot alapítani.

2022. jan. 19. 20:02
 52/66 anonim ***** válasza:
15%
Demokrácia van! Bárki alapithat pártot! Jah! Szerintetek diktatúra van. Mindegy! Ha meg korlátoznák a pártalapítást jönne a sírás, hogy itt diktatúra van! Igaz igyis megy. Az a ti problémátok, hogy az ellenzéki oldalon nincs egy normális párt, nincs egy olyan politikus aki hiteles lenne. Nem a Fideszt kell szapulni. Ott a másik oldalon kéne végre kilépni Gyurcsány árnyékából. Nektek tényleg ennyi a politika, hogy fúj Fidesz. Semmi más! Mégis több a szavazója, támogatója, mint az ellenzéknek együttvéve!
2022. jan. 19. 20:40
 53/66 anonim ***** válasza:
94%

"Demokrácia van! Bárki alapithat pártot!"

Direkt kéetem, hogy a cinikus fszságokat mellőzzük! Eddig is bárki alapíthatott pártot, aki komolyan gondolta. De miért buzdított erre a fidesz azzal, hogy pénzelte ezeket a pártokat és a mai napig nem kellett elszámolniuk a támogatással?

" Jah! Szerintetek diktatúra van."

Sosem mondtam ilyet, megtennéd, hogy nem beszélsz fszságot? Utálom az általánosítást és azokat sem csípem jobban, akik ezt alkalmazzák.

"Mindegy! Ha meg korlátoznák a pártalapítást jönne a sírás, hogy itt diktatúra van!". Na várj, most akkor mi van? Előbb azt állítottad, hogy "szerintünk" (rejtély, kik azok a "mi") diktatúra van, de ha nem lehetne pártot alapítani, sírnánk, hogy diktatúra van? Ezt bogozd már ki kérlek!

És várom a matematikai levezetést. Csípném, ha nem kellene emlékeztesselek rá.

2022. jan. 19. 20:58
 54/66 anonim ***** válasza:
100%

#52 #53

De egyébként puha diktatúra van. A párt alapítás demokráciában is lehetséges.

A fidesz rendszere a puha diktatúra tankönyvi példája.

Itt olvashatsz pár jellemzőt: a "vagy"-ok közül ezeket keresd: puha, autoriter hatalomgyakorlás és rejtett.

[link]

2022. jan. 19. 22:25
 55/66 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ebbe ne menjünk bele.
2022. jan. 19. 22:27
 56/66 anonim ***** válasza:
92%

Istenem, akik azon vitáznak, hogy fidesz, vagy ellenzék... Azt kéne látni a kérdésben, hogy mindegy. Aki nem tudja elfogadni, hogy valaki másra szavaz, az agymosott. A kérdező nagymamája pedig ennek súlyos esete. Ti megszakítanátok ezen bárkivel a kapcsolatot? Összevesznétek a családban? Nálunk is van mindkét oldal és mégis beszélünk egymással.

Kérdező: az ilyen fanatikussal nem tudsz mit csinálni. Akinek ez egy ilyen súlyos ügy, hogy a telefont sem veszi fel miatta, az megérdemli, hogy egyedül legyen. Nem kell emiatt a fideszre szavazni, arra szavazz akire akarsz. Te is szereted őt fideszesen, ő is szeressen téged ellenzékiként.

2022. jan. 19. 23:41
 57/66 anonim ***** válasza:
35%

"Ti megszakítanátok ezen bárkivel a kapcsolatot? Összevesznétek a családban?"

Nálam az erkölcs, gerinc, elvek előrébb vannak. Vagyis igen.

Nem leszek jóban Hitlerrel azért, mert a rokonom, ahogy nem leszek jóban Sztálinnal sem azért, mert a rokonom.

Nyugodtan eladhatod a gerinced, csak ha egyszer megtetted, akkor megint elfogod, és a végén teljesen gerinctelen leszel.

2022. jan. 20. 00:37
 58/66 anonim ***** válasza:
48%

57 - igazad van!

Én is megszakítottam nagyanyámmal meg a testvérével a kapcsolatot, mert vénségükre meghülyültek és Fidesz "aktivisták" lettek!

Maguktól már nem tudnak elmenni szavazni, én meg nem viszem el őket.

Aztán lelkesedjenek ahogy akarnak.

2022. jan. 20. 04:36
 59/66 anonim ***** válasza:
30%

57, milyen Hitler??? Senki sem zárt eddig koncentrációs táborba itt senkit és nem is fog. Ezt még az általam utált oldalról is ki merném jelenteni, hogy nem fog gázkamrába zárni senkit. Viszont akármilyen médiumot is olvasol, gyere le róla, mert teljesen fantizált téged ha elhiszed, hogy a társadalom fele Hitler és Sztálin szintjén van. Tényleg nem érzed, higy ez talán túlzás. Utazol a buszon és a körülötted lévőknek a fele Hitler?

Majd ha a kérdező elkezd gyilkolászni, vagy alapít egy náci pártot, akkor beszélhetünk arról, hogy a nagymamája jogosan szakította meg vele a kapcsolatot.

2022. jan. 20. 09:48
 60/66 anonim ***** válasza:
56%

"milyen Hitler??? Senki sem zárt eddig koncentrációs táborba itt senkit és nem is fog"

Sokat elmond rólad, hogy nem értesz egy hasonlatot.

A kijelentésed nem személyfüggő volt, vagyis ha Hitlerről lenne szó, akkor is igaz lenne.

"nem fog gázkamrába zárni senkit"

Nem is ezt mondtam, de látom téged a kommentem tartalma nem igazán érdekel.

Mellesleg belemehetünk abba is, hogy hogy jellemeznéd azt az oldalt, ami szándékosan verte szét az egészségügyet.

A járvány előtt ismert volt az az adat, hogy minden 4. haláleset megelőzhető lett volna normális egészségüggyel.

És akkor még nem beszéltünk a majdnem világelső járvány halálozásunkról.

"akármilyen médiumot is olvasol, gyere le róla, mert teljesen fantizált téged ha elhiszed, hogy a társadalom fele Hitler és Sztálin szintjén van"

Inkább iratkozz be a középiskolába, mert szándékosan ennyire félreérteni egy hasonlatot rettentő alacsony értelmi képességekre utal.

A logikád fentebb sehol nem szólt, hogy számít az, hogy mennyire őrült az ember, kizárólag arról szólt, hogy a rokonod-e vagy sem. Vagyis ha neked Hitler a rokonod lenne, akkor logikád szerint ugyanúgy puszi-pajtások lennétek.

"Majd ha a kérdező elkezd gyilkolászni, vagy alapít egy náci pártot"

Majd ha felfogod a kommentem, akkor térjünk vissza erre, mert addig csak magadat járatod le.

2022. jan. 20. 11:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!