Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A nagymamám kiutált mert...

A nagymamám kiutált mert ellenzéki vagyok. Hogyan békítsem meg vele?

Figyelt kérdés
Sose nagyon beszéltünk a politikáról. De most szóba hozta hogy reméli majd megyünk szavazni a Fideszre . Azt eddig is tudtam hogy agymosott fideszes,csak az M1 megy nála naphosszat.Mondtam neki hogy én Márki Zay Péterre fogok szavazni, azt hitte viccelek, de amikor rájött hogy nem konkrétan elkezdett üvöltözni hogy engem is megvásárolt a Gyurcsány meg elkapott a liberális lmbtq propaganda.Azt mondta hogy nem beszél velem addig amig közösen el nem megyünk és Orbánra voksolunk a választásokon. ami kb még 2 hónap…most tényleg ne beszéljek vele addig? Mit mondjak neki? Én biztos nem szavazok a fideszre. Hívtam már azóta de kinyomja. Nem szeretnék vele rossz kapcsolatot…

2022. jan. 18. 19:33
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
75%

Kérdésedre válaszolva. Minek vitatkozol egy 72 éves öregasszonnyal?

Minek politizálni?

Kitérhettél volna, mondjuk: én is szeretlek mama. Nem kell minden konfliktusba belemenni, főleg nem politikaiba.

Miről tudsz meggyőzni egy 72 évest? Semmiről.

Vihar a biliben, a semmiért.

2022. jan. 19. 17:22
 42/66 anonim válasza:
100%

Ne hívogasd, a hülyéket ki kell szornia az embernek az életéből. Nagyi nem azért hülye, mert fideszes, hanem amiért fideszes, meg amit előad. Helyedbe nem keresném többet.

Ezek a "minek politizálni?" válaszok. Megúszhatatlanúl nyomják (főleg a fidesz) a hírdetéseiket. Egyszerűen mindenkinek lesz valami véleménye és eleve az öreglány hozta fel. Hazudni meg gyász dolog. Az ember álljon ki a véleményért vagy birka lesz.

2022. jan. 19. 17:56
 43/66 anonim ***** válasza:
11%

#39 jó 400 ezerrel több szavazója volt a Fidesz-KDNP-nem 2018-ban, mint az összes ellenzéki pártnak. Szóval ez a választási körzetek átrajzolása miatt volt? Nah persze!

#40 igen és Orbán Viktor éjjelente varázsigéket mormol, hogy a lakosságot magához csalja. Ez is mágia része.

2022. jan. 19. 18:25
 44/66 anonim ***** válasza:
100%

"#39 jó 400 ezerrel több szavazója volt a Fidesz-KDNP-nem 2018-ban, mint az összes ellenzéki pártnak. Szóval ez a választási körzetek átrajzolása miatt volt? Nah persze!"

Oké, bizonyítsd be matematikailag, hogy manipuláció nélkül is van ekkora többségük! Figyelek.

" #40 igen és Orbán Viktor éjjelente varázsigéket mormol, hogy a lakosságot magához csalja. Ez is mágia része."

Nem, ez a mellébeszélés része. A töredékszavazatok győzteshez számolása pedig a szerinted nemlétező új választási rendszer része. Vedd már a fáradtságot, hogy rákeresel ezekre baszki, nem vagyok a szárazdajkád, hogy minden linket a szádba adjak..

És ismétlem, nem állítom, hogy enélkül veszít a fidesz. De hogy a 2/3 közelében sem járna, az qrva szentség.

2022. jan. 19. 18:33
 45/66 anonim ***** válasza:
100%
Várj csak, most esik le: hogy 400 ezerrel több szavazója? Ez hogy jött ki? 49%-os szavazati aránnyal nyert a fidesz. Vagyis a választók 49%-a szavazott rájuk, 51 meg ellenük. Hogy a viharba jött ki ebből neked többség?
2022. jan. 19. 18:45
 46/66 anonim ***** válasza:
11%
A különbség a parlamentbe jutott pártok között 400 ezer. Wikipédia!
2022. jan. 19. 19:14
 47/66 anonim ***** válasza:
100%

Jó, hogy eszembe juttatod, a fidesz harmadik korrekt (...) húzását az ellenzék felaprózására, hogy minden kamupárt kapott támogatást és indulhatott a választásokon. (Ezért szavaztunk méter hosszú lepedőkön.) az így keletkező töredékszavazatok kerültek a fideszhez...

De a matematikai levezetést azért várom még.

2022. jan. 19. 19:24
 48/66 anonim ***** válasza:
4%
Na már az ellenzék felaprózásának is a Fidesz az oka!? Annak is a Fidesz az oka, hogy 12 éve nem tudnak egy hiteles politikust kiállítani? Annak is a Fidesz az oka, hogy olyan zsebpártok alakultak, mint a momentum, liberálisok, kétfarkú kutya stb? Ezek a nagyobb ellenzéki pártok elől szívják el a szavazókat. Különben meg demokrácia van és bárki alapithat pártot.
2022. jan. 19. 19:45
 49/66 anonim ***** válasza:
97%

"Na már az ellenzék felaprózásának is a Fidesz az oka!?"

A szavazatok elaprózásának igen. Nem furcsa, hogy a tegnapelőtt, a szomszéd tyúkólba bejegyzett kamupártok is kaptak támogatást és a mai napig a kutya nem vasalta be rajtuk a pénzt? Nem igényel sok agysejtet elgondolkodni a miérteken.

Adós vagy még a matematikai levezetéssel.

2022. jan. 19. 19:58
 50/66 anonim ***** válasza:
95%

48 - "Annak is a Fidesz az oka, hogy 12 éve nem tudnak egy hiteles politikust kiállítani?"

Neked az értékrendeddel van bajod: ha nincs hiteles politikus az összefogás oldalán, akkor hogy tudod Orbánt és a bandáját bármilyen szempontból hitelesnek minősíteni?

2022. jan. 19. 19:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!