Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A nagymamám kiutált mert...

A nagymamám kiutált mert ellenzéki vagyok. Hogyan békítsem meg vele?

Figyelt kérdés
Sose nagyon beszéltünk a politikáról. De most szóba hozta hogy reméli majd megyünk szavazni a Fideszre . Azt eddig is tudtam hogy agymosott fideszes,csak az M1 megy nála naphosszat.Mondtam neki hogy én Márki Zay Péterre fogok szavazni, azt hitte viccelek, de amikor rájött hogy nem konkrétan elkezdett üvöltözni hogy engem is megvásárolt a Gyurcsány meg elkapott a liberális lmbtq propaganda.Azt mondta hogy nem beszél velem addig amig közösen el nem megyünk és Orbánra voksolunk a választásokon. ami kb még 2 hónap…most tényleg ne beszéljek vele addig? Mit mondjak neki? Én biztos nem szavazok a fideszre. Hívtam már azóta de kinyomja. Nem szeretnék vele rossz kapcsolatot…

2022. jan. 18. 19:33
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
100%

#28-as

Az teny, hogy az MSZP-t otthagytak a valasztoi, de nem mentek a fideszhez. Az ellenzek elaprozodott, a valasztasi rendszer atalakitasa miatt lehetett ujabb es ujabb 2/3-a a fidesznek.

2022. jan. 19. 13:18
 32/66 anonim ***** válasza:
7%

Az ellenzékkel nem az a baj hogy ellenzék, hanem az hogy rém ostobák. Egymást marják amikor nem kéne, olyan hibákat követnek el ami hihetetlen, pl. ostoba poszt vagy kijelentés. Annyi eszük sincs hogy szépeket kamuzzanak választás előtt, ha ennyit nem tudnak kötve hiszem hogy jól vezetnenek egy országot hisz magukon sem tudnak segíteni...

Amúgy nekem mindenféle pártot/vallást kedvelő ismerősöm van mégsem esünk egymás torkának, mert elfogadjuk a másik álláspontját. Nem a Fidesz vagy MSZP szakítja ketté az országot, kulturált ember tud egymás mellett békességben élni.

2022. jan. 19. 14:49
 33/66 anonim ***** válasza:
100%

"olyan hibákat követnek el ami hihetetlen, pl. ostoba poszt vagy kijelentés"

Pontosan, ez a baj velük.

De amikor a fidesz csinálja ezt, akkor az teljesen oké.

Mármint a fidesz csak ezt csinálja.

2022. jan. 19. 15:09
 34/66 anonim ***** válasza:
8%
#31 nem azért van 2/3-a a fidesznek, mert magára írta a választási rendszert! Azért van, mert az ellenzék képtelen olyan képviselőket kiállítani akire lehet szavazni.
2022. jan. 19. 15:22
 35/66 anonim ***** válasza:
100%

A legszarabb ellenzéki képviselő is milliószor jobb - objektíven -, mint legjobb fideszes.

Szóval tévedsz. #31-eskének igaza van, szimplán magára írta a választási rendszer, hogy megszilárdíthassa a puha diktatórikus berendezkedését.

2022. jan. 19. 15:26
 36/66 anonim ***** válasza:
9%

33-as miért elfogadható hogy a szavazókat nyíltan lehülyézik és kijelentik, hogy nem fognak támogatásokat adni senkinek stb? Szavazás előtt ilyeneket kimondani a hülyeség teteje, ha ennyi nem megy nekik akkor nem tudnak egy országot vezetni, mert a saját pártjukat sem tudják irányítani.

Én nem azt nézem hogy jobb vagy bal oldal hanem ki alkalmasabb és jelenleg nincs jobb a fidesznél, ami van az meg olyan kicsi hogy egyelőre nem jut be a parlamentbe. Arra szavazok amelyik a legkisebb rizikóval jár és a baloldal eddig csak azt bizonyította hogy annyira fatökűek hogy még a választás idejére sem tudnak osszefogni...

2022. jan. 19. 15:48
 37/66 anonim ***** válasza:
91%

"nem azért van 2/3-a a fidesznek, mert magára írta a választási rendszer"

Pedig 2014-ben már ezért lett kétharmaduk. Nem mondom, hogy enélkül elvesztették volna a választásokat, de hogy szorosabb eredmény jön ki, az qrva szentség.

A 2010-es sikerhez jelentős mértékben hozzájárultak a 2006-ban történtek. (Hogy ott kinek, mennyire volt igaza, inkább hagyjuk)

Akkor sokan elfordultak a baloldaltól. Ezt nem volt nehéz kihasználni.

2022. jan. 19. 15:53
 38/66 anonim ***** válasza:
7%
Istenem! Ennyi ostobaság! Minden képviselő egyenlő eséllyel indul! A választok döntenek! Egyéniben több, mint 100 mandátumot nyert a Fidesz! Mondom egyéniben! Akkor, hol írta itt magára a rendszert a Fidesz? Csökkentette a képviselők számát! Ennyi!
2022. jan. 19. 16:52
 39/66 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor, hol írta itt magára a rendszert a Fidesz?"

Ott, hogy átrajzolta a választási körzeteket.

Hogy értsd a folyamat lényegét:

[link]

2022. jan. 19. 17:01
 40/66 anonim ***** válasza:
100%

Plusz, magához számolta a töredékszavazatokat.

Ez is fideszes mágia.

2022. jan. 19. 17:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!