A nagymamám kiutált mert ellenzéki vagyok. Hogyan békítsem meg vele?
Voksolj Orbánra!!!
Egy hazaárulót én is kiutálnék.
Sose értettem,hogy egy családon belül miért is kell politizálni,vagy miért lehet egyáltalán beszéd téma.
Mindenkinek (függetlenül attól,hogy rokon-e vagy sem) meg lehet a saját nézete a politikát tekintve is.A család egyik fele ezt tiszteletben tudja tartani a másik fele (főképp az idősebbek) a másik fele meg abba is bele akarna szólni hogyan védd a levegőt,nem hogy még abba hogy kire szavazz.
Ha nem akar veled beszélni,mert mások a politikai nézetei,és neki fontosabb a politika mint te akkor így járt.
Nem akarok gonosz lenni,nem tudom hány éves a nagymamád de én az Orbánozás meg politikai f*szságok helyett az utolsó éveimet (legyen az akár 10 év is..) biztos,hogy a szeretteim közelében akarnám eltölteni,nem úgy hogy ne beszéljünk mert te mást X-eltél be a választáson..
4. Válaszoló
Igazad van én is így gondolom. 72 éves.
Az amúgy megvan a mamának, hogy attól, hogy együtt elmentek szavazni, neki attól még nincs rálátása, hogy te kire voksolsz? Nem mehet be veled a fülkébe, nem X-elhet helyetted, és a végén sem nézheti meg, hogy mit jelöltél be.
Rá kell hagyni, és kész. Persze, mama, menjünk együtt! (mondjuk egy helyen laktok egyáltalán, mert ha nem, akkor nem is tudtok együtt menni). Ha megkérdezi, hogy végül kire szavaztál, mondd, hogy a fityiszre, és annyi. Ő lenyugszik, ellenőrizni úgysem tudja. Te meg szavaztál, akir akartál.
Mellesleg még több mint 2 hónap, április 3-án lesznek a VÁLASZTÁSOK.
Sehogy, engedd el. Ha nem beszél veled, nem beszél veled.
Az én 83 éves anyám pedig a fideszes ismerőseit építette le olyan szövegekkel, hogy "csak lennék fiatalabb, géppisztolyt fognék, mint 56-ban!" stb. Néztem is nagyot. :D
Az én nagyanyánál is elment a vonat, a Fideszre akar szavazni.
Kérdeztem tőle, hogy szereti-e a gyerekét, az unkáit?
Hát persze, mindennél jobban!
No, akkor mama miért akarja egy tolvaj kezébe tenni a szerettei jövőjét? Hogy szeret minket, ha Rákosi kettőt akarja a nyakunkba varrni? Ez az ember mindent megtehetett volna, amit akart; amit nem tett meg, azt nem is akarta: Gyurcsány elszámoltatása, euró bevezetése, szociális háló befoltozása, stb. stb. És ha eddig nem akarta, akkor ezután sem fogja!
Ezen elgondolkodott, és azóta csendben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!