Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A nagymamám kiutált mert...

A nagymamám kiutált mert ellenzéki vagyok. Hogyan békítsem meg vele?

Figyelt kérdés
Sose nagyon beszéltünk a politikáról. De most szóba hozta hogy reméli majd megyünk szavazni a Fideszre . Azt eddig is tudtam hogy agymosott fideszes,csak az M1 megy nála naphosszat.Mondtam neki hogy én Márki Zay Péterre fogok szavazni, azt hitte viccelek, de amikor rájött hogy nem konkrétan elkezdett üvöltözni hogy engem is megvásárolt a Gyurcsány meg elkapott a liberális lmbtq propaganda.Azt mondta hogy nem beszél velem addig amig közösen el nem megyünk és Orbánra voksolunk a választásokon. ami kb még 2 hónap…most tényleg ne beszéljek vele addig? Mit mondjak neki? Én biztos nem szavazok a fideszre. Hívtam már azóta de kinyomja. Nem szeretnék vele rossz kapcsolatot…

2022. jan. 18. 19:33
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
0%

Akik szeretik a baloldalt vagy olyan idősek akik jó időket éltek a kommunizmus alatt vág olyan fiatalok akik semmit nem éltek ebből át és fogalmuk sincs mi az igazi elnyomás. A régi kommunizmus kB. Olyan volt mint a Koreai féle. A mai korlátozasok semmi ahhoz képest.

Gyurcsány idején az őszödi nyaraloba nem lehetett még átúszni sem,egy ideig árammal védett kerítés is védte, de egy gyerek meghalt miatta. Mindenki tudja ezt a faluban mégsem lett belőle hír jól eltusolták utána már "csak" fegyveres őrök zavartak el onnan. Bezzeg ha ma ez lenne bazi nagy botrány lenne,de a sok baloldali azt nyomta, hogy ez milyen normális na így kell elkepzelni a kommunizmust.

2022. jan. 19. 09:20
 22/66 anonim ***** válasza:
94%

"Sose értettem,hogy egy családon belül miért is kell politizálni,vagy miért lehet egyáltalán beszéd téma."

Mert a politika akkor is befigyel, ha konkrétan nincs róla szó. Aki lenézi a lányunokát, vagy kitagadja a meleg rokont, az valószínűleg nem liberális.

2022. jan. 19. 11:51
 23/66 anonim ***** válasza:
94%

"Aki lenézi a lányunokát, vagy kitagadja a meleg rokont, az valószínűleg nem liberális."

Sőt, az nagy valószínűséggel egy agymosott hlye.

2022. jan. 19. 12:04
 24/66 anonim ***** válasza:
8%
#18 miért a Fidesz bűne, hogy kettészakadt az ország? USA, vannak demokraták és republikánusok. Kettő nagy párt van. Magyarországon is kettő nagy párt volt. MSZP, Fidesz. De lehetne sorolni. Németországban is kettő húzó párt CDU/CSU, SPD van. Általában kettő nagyobb párt van és arra csatlakoznak rá a kisebbek.
2022. jan. 19. 12:11
 25/66 anonim ***** válasza:
93%

Miért a fidesz bűne?

Mert ők szakították szét az országot. Azért.

2022. jan. 19. 12:14
 26/66 anonim ***** válasza:
3%
#25 szóval szerinted az lenne ildomos, ha a Fidesz eltünne és csak liberális pártok lennének?
2022. jan. 19. 12:17
 27/66 anonim ***** válasza:
93%
Ezt milyen szoftverrel fordítottad le így magadnak? 🤦‍♂️🤦‍♂️
2022. jan. 19. 12:20
 28/66 anonim ***** válasza:
8%
Te miből veszed azt, hogy a Fidesz szakította szét az országot? Volt az MSZP az is nagy szavazótáborral rendelkezett. Az MDF-ből, MSZP-ből stb. Kiábrándult választók átpártoltak a Fideszhez. Ez most konkrétan miért a Fidesz hibája? Magyarázd már el, mert marhára nem értem! És akkor még a fideszesek a birkák, és agymosottak!? Nyomatod az ellenzéki blablát aminek semmi értelme.
2022. jan. 19. 12:27
 29/66 anonim ***** válasza:
93%

"Te miből veszed azt, hogy a Fidesz szakította szét az országot?"

Abból veszwm, hogy wmlékszem rá. Onnantól, hogy a flefma, farmeros, fülbevalós fidesz bekerült a parlamentbe. A kommunistázás, a felsőbbrendűség flegma hirdetése, az első hazaárulózások, megvan ezekből valami? Ők honosították meg azt a közbeszédet, amelyik ma itt tart, ahol. Ezek kezdték el az országot "magunkfajtákra" és "magukfajtákra" tagolni.

Igen, ez a fidesz bűne. Nem hibája, bűne! 98ra már barátságok, családok mentek szét a szekértáborok törésvonalai mentén.

2022. jan. 19. 13:09
 30/66 anonim ***** válasza:
93%
Előző vagyok. Nem az a baj, hogy minden pártnak szavazótábora van. Az a baj, hogy ellenségként kezelik egymást. És az, hogy ez átragadt a szavazókra. Ezt a szellemet Orbán szabadította ki a palackból. Erről beszélek.
2022. jan. 19. 13:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!