A nagymamám kiutált mert ellenzéki vagyok. Hogyan békítsem meg vele?
Mamának igazából miben is változik az élete meg, h te kire szavazol? Ha neki Orbán cárevics és pártocskája a fontosabb, mint a családja, az az ő szegénységi bizonyítványa! Egy ilyen emberrel jobb is ha nem tartod a kapcsolatot.
Pont leszarom, h melyik ismerősöm, családtagom kire szavaz, ettől még tartom a kapcsolatot velük, a kommunisták, ha fasiszták, ha libsi köcsögök.
Nézd ezt nem értheted, a bal oldal nagyanyád idején piszkosul elnyomta az embereket, csak baloldali párttag érhetett el vmit, aki nem az volt azt képesek voltak figyeltetni a 80-as évekig ( nagyapámnál ez volt) , elvették az oroszok a tulajdonos, lakásod és sajátjaiknak adták. Kuli munkát kaptál hanem voltál párttag akkor is ha diplomás voltál, de a párttag nyolc általánossal főnök lehetett. Emelték az adót, csökkentették a fizut, kevés volt a segély, nem volt ingyen ebéd, tankönyv stb. Utóbbit én gyerekként éltem át. A mostani baloldal rá adásul ostobamert nem képesek összefogni, hanem egymást márkák stratégia terén rém ostobák. Márki megy egy báb akit már a sajatjai is szégyellnek annyi hülye dolgokat mondd.
Azok szerették a baloldalt akit csak a paraszt származású miatt felvettek az egyetemre aki a párttagság miatt jó melót vagy ingyen lakást kapott, ez érthető ismert ő meg csak a jó oldalt látta.
Te tudtad mit támogat és mégis kozolted vele, hogy márpedig te nem szavazol erre,miért? Férjem nagyanyja baloldali, én Fideszes de úgy vagyok vele had mondja amit akar mert amúgy kedves és nemsokára úgyis meghal, sajnos romlik az állapota. Fölösleges szerintem az utolsó években ezen civakodni ezért ráhagyom. Neked miért kellett mindenáron tudatni vele, hogy nem értesz vele egyet? Okos enged.
Természetesen beszélj vele, de ha politizálni kezdene, akkor állítsd le.
Mondd meg neki, hogy nem mondhatja meg kire szavazz és erről nem akarsz vele vitázni
Köszönjük meg a fidesznek..a kilencvenes években oroszlánrészük volt abban, hogy kettészakadjon az ország.
És ez a legnagyobb bűnük.
16 - "Exkomcsi nyugdíjas birkák nyelik a propagandát mint kacsa a nokedlit. Amíg ezek nem döglenek ki végre a társadalomból, addig nem lesz igazi rendszerváltás."
Figyelj, parasztgyerek: ha nem ilyen elmekárosult, nyomi, löttyedt pöcsű fiataljaink lennének, már régen el lett volna takarítva az Orbán-féle torzulmány! Nem az öregeknek kell a jövőért harcolni, hanem a fiataloknak!
Egyszer majd te is leszel öreg (és hülye) - már ha megéred...
ÉS mi a határ? Ha Hitler a rokonod és vele kellene egy asztalhoz ülni, az is oké?
Szerintem az általad felvetett elképzelés pont az a gerinctelen, okosba megoldjuk dolog, ami miatt az ország ott tart ahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!