A főnököm nem engedi, hogy elutazzak a nagymamámhoz akinek megvannak számlálva a napjai, mit tegyek?
Figyelt kérdés
El kellene utaznom külföldre, legalább 1 hétre, hogy még láthassam a nagymamámat, meg ő is nagyon vár. Viszont a főnököm ma kijelentette,hogy mehetek , de akkor már nem kell visszamennem dolgozni. Ha most munka nélkül maradok akkor nem tudom miből eltartani a családomat, viszont az meg egy életen át kísértene, hogy nem mentem ki a nagyszülőhöz aki még utoljára látni szeretne.2020. máj. 27. 13:45
21/74 anonim válasza:
Nem kell, hogy benyalja, mert nem tud mit csinálni. Orvos ad egy igazolást róla és ennyi. Nyilván a facebookot nem kell teleszórni utazós képekkel, de nem fog a főnök magánnyomozót küldeni utána. Ha a főnökségnek ilyen szemét és embertelen a hozzáállása, akkor ez a legjobb megoldás.
22/74 anonim válasza:
Oszt ha nem nyalja be mit tud tenni? Bizonyítsa. Bírom az ilyen álszent kis senkiket....
23/74 anonim válasza:
21!
Már hogyne tudna mit csinálni. Kimegy ellenőrizni. Táppénz alatt igenis otthon kell lenni, jarobetegkent x időpontban lehet kimenni.
24/74 anonim válasza:
Bizottság ellenőrizheti indokolt esetben.
De nem a főnök csak úgy... nincs joga hozzá.
25/74 anonim válasza:
Nezz utana a jogaidnak. Illegalis, amit a fonokod csinal.
26/74 anonim válasza:
Tényleg kérhet a főnök táppénz ellenőrzést, az ilyen genyó főnök pedig kérni is fog.
Viszont 7 nap szabadsággal tényleg te rendelkezel - csak 15 nappal előtte be kell jelenteni (lehetőleg írásban).
27/74 anonim válasza:
Én Egyik korabbbi munkahelyemen volt h több ember táppénzen volt és helyette elmentek szőlőbe...ez kiderült.
A táppénz ellenőrzés Nem jött ki
Nem ugranak azok csak úgy szóra mindenhova.
28/74 anonim válasza:
nekem is volt olyan kollégám, aki rendszert csinált a táppénzezésből. a főnök egy ritka nagypofájú nő volt, de ő sem tudta elintézni az ellenőrzést.
29/74 anonim válasza:
Itt meg épp az,hogy nem egy ember volt hanem 7!! Egy komplett csapat ..
Mégsem történt semmi.
Pedig aztán szőlőben fusizni kevésbé indok
30/74 anonim válasza:
Én még szájon is vágtam volna, mielőtt kisétálok a munkahelyről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!