A főnököm nem engedi, hogy elutazzak a nagymamámhoz akinek megvannak számlálva a napjai, mit tegyek?
Figyelt kérdés
El kellene utaznom külföldre, legalább 1 hétre, hogy még láthassam a nagymamámat, meg ő is nagyon vár. Viszont a főnököm ma kijelentette,hogy mehetek , de akkor már nem kell visszamennem dolgozni. Ha most munka nélkül maradok akkor nem tudom miből eltartani a családomat, viszont az meg egy életen át kísértene, hogy nem mentem ki a nagyszülőhöz aki még utoljára látni szeretne.2020. máj. 27. 13:45
11/74 anonim válasza:
Az éves szabadságodból 7 nappal te rendelkezel. Add be írásban az igényedet. A főnök reakciójára gyűjts bizonyítékokat. Ha megtagadja a szabadnapok kiadását vagy utána kirúg, irány a munkaügyi bíróság. Szép kis kártérítést kell majd fizetnie.
12/74 anonim válasza:
8!
Ja. Tappenzcsalas miatt azonnal kirúghatja fegyelmivel
13/74 anonim válasza:
11!
"Az éves szabadságodból 7 nappal te rendelkezel."
Igaz. 15 nappal korábban, írásban kell bejelenteni.
14/74 A kérdező kommentje:
Vendéglátásban dolgozok és szinte otthon is alig vagyok, azért nem értem, hogy 1 hétre miért nem tudna elengedni. Pedig mondtam, hogy nem nyaralási céllal megyek... Más nem akkor felmondok.
2020. máj. 27. 14:10
15/74 anonim válasza:
Én a helyedben elmennék táppénzre. Ha nem tud nélkülözni egy hétre se akkor nem fog kirúgni, szerintem csak blöfföl.
16/74 anonim válasza:
Megegyszer, táppénz család miatt fegyelmivel kirúgja.
17/74 anonim válasza:
Ha nem tudod most az anyagi helyzeted miatt otthagyni őket, akkor menj mindenképpen táppénzre és utazz ki titokban. Utána keress egy másik munkahelyet, ahol nem ilyen lélektelen emberek dolgoznak.
18/74 anonim válasza:
Vendéglátásban nem tud most szabit adni mikor amúgy is pangás van?
19/74 anonim válasza:
Ez a táppénzcsalózó hülye mindenhol ott van? Nem fogja fel hogy sokszor csak így tudja magát védeni az ember- a főnökei embertelen hozásállásától? Főleg mostanában...
20/74 anonim válasza:
19!
Ja, én vagyok a huyle. Nem az, aki azt hiszi, a főnök majd benyalja, hogy Pistike, aki amuyg épp szabadságra akart menni, hogy hogynem épp most betegedett meg, amikor utazna. Jaja. De igazad van, én vagyok a huyle, menjen csak tappenzre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!