A főnököm nem engedi, hogy elutazzak a nagymamámhoz akinek megvannak számlálva a napjai, mit tegyek?
Nekem tavaly halt meg egy nagyon közeli és szeretett rokonom, és pár napon múlott, hogy már soha többet nem láthattam.
Én a helyedben mennék. Munkahely van másik is. Van, ami visszahozhatatlan, és az nem a munkahely, ahol ilyen paraszt a főnök.
1. Feltéve, hogya céget nem hozná csődveszélybe, ha te egy hétre - akár fizetetlen - szabadságra mész, az a főnök, aki ilyen választás elé állít, téged nem vesz emberszámba. Szeretnél te ott dolgozni?
2. A járványügyi helyzetnek rövidesen vége, és a cégek elkezdik felvenni az embereket. Lassabban veszik fel, mint elküldték, de majd visszaveszik őket, kersnek másik helyettük.
3. A helyzet tényleg kísértene. Beszéld meg a szűk családdal, a barátokkal, ismerősökkel, hogy ki, mennyit tud hitelezni a következő munkahelyig.
Szerintem, ha a pénz akár így megoldható, komolyan érdemes megfontolni a nagymama meglátogatását, és a kirúgástól függetlenül mindenképpen új munkahelyet kell keresni utána.
Én is mennék.
Inkább legyél munkanélküli, bármennyire is fáj, mint egész életedben lelkiismeret-furdalással élj.
Különben is, milyen szívtelen főnök az ilyen?
Szedd a cuccod és vissza se nézz!
1-2 napot se ad..?
Az nem megoldható, hogy szombaton reggel (péntek este) indulsz és vasárnap este visszajössz?
Nagymama is látna, munka is megmaradna..
MENJ!
Munkahely van másik, nagymamád nem lesz.
Az a főnök, aki ilyen helyzetbe hoz, az elmehet a sunyiba. Én mennék a nagyimhoz és azzal a lendülettel fel is mondanék.
Vagy pl bejátszod hogy beteg vagy és kiíratod magad a dokival, abba nem tud belekötni, bár gondolom összerakná a képet.
mindenképp mennék nagymamámhoz. munkahelyedről ha ezért kirúgnak, hát.. ne is sajnáld az ilyen érzéketlen, szemét főnököt. gondolom nélkülözhető vagy arra az 1 hétre.
lelkiismeret furdalásod lenne, ha nem lépnéd meg.
remélem munkát találsz másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!