Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy válasszak a szüleim...

Hogy válasszak a szüleim ajánlata és a barátom között?

Figyelt kérdés
Lett egy párom, akit a szüleim nem kedvelnek több okból kifolyólag. Az egyik, hogy idősebb, és miattam adta be a válópert... Tudom, én sem vagyok magamra büszke emiatt, nem kell a savazás most. A szüleimmel két hete nem beszéltem, vasárnap együtt ebédeltünk (hárman). Mondták, hogy gondolkoztak sokat, és belemennének abba, hogy elvégezzek Angliában egy egyetemet. Ez régi vágyam, de mivel nagyon féltettek egész életemben, sosem mentek bele, mondván "messze van", és anya nem bírna ki éveket nélkülem. Tudom, hogy megállnám a helyem, mert éltem huzamosabb ideig külföldön (hónapokra kell gondolni, nem évekre), és úgy érzem, hogy azok voltak életem legjobb időszakai. Normálisan beszélgettünk, nem volt vita és tényleg a fellegekben voltam, hogy ezt így felajánlották. Viszont mikor elmondtam a páromnak, ő nem örült... Kiakadt, hogy én képes lennék itthagyni, és hogy szerinte ezt visszautasítani nem akkora dolog, mert ő a családját dobta el miattam. És hogy a szüleim ezt azért csinálják, hogy minket szétválasszanak, képtelen elhinni, hogy akár csak fontolóra veszem a dolgot. Meg hogy ő kinőtt a távkapcsolatokból. De nem kéne hónapokat külön lennünk, a legjobb barátnőmnek a barátja Olaszországban tanul, egyik héten a srác jön haza, a másikon a barátnőm repül ki hozzá, hetente minimum 3 napot együtt töltenek. Nem a világ végére utaznék, hogy 3 átszállással kelljen jönnie. Összvesztünk, mert szerinte az nagy áldozat, hogy egy rossz házasságból kilépett, szerintem pedig szemétség, hogy elvárná, mondjak le az egyik nagy álmomról. Inkább támogatnia kellene, nem visszafogni. Szerinte ha szeretném igazán, akkor mellette akarnék lenni, jöhetnének a szüleim bármilyen ajánlattal.
2019. febr. 19. 12:13
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
63%
Aztán rábaxott,kiderült micsoda főnyeremény,kb semmibe nem nézi a pasit,csak a saját "álmai" fontosak meg hogy honnan jön jobb ajánlat.
2019. febr. 22. 19:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!