Hogy válasszak a szüleim ajánlata és a barátom között?
Jól érzed, a szüleid a távolsággal akarják a fejedet lehűteni.
Ha a barátnőd van kint 3 napot, majd a srác itt, az valami nagyon semmi kis képzésekre járhatnak. Ott 21+/-3 évesek lehetnek. Semmi egzisztencia, mehet amerre lát.
Itt neked 2-3 kimenet lehetséges:
1. Te mész Angliába. Ti szétváltok. (70%)
2. Te feladod ezt az álmot. Ti itt együttmaradtok. (29%)
3. Ő felad mindent, és megy utánad. De akkor végzéskor mi lesz? Odakint felépíteni egy egzisztenciát neki nem 2 év. Ha felépült, akkor meg jöttök vissza?(1%)
Gyerek vagy még, félfelnőtt.
1. Te 21, ő "40 felett ..." (mint írtad)?! Az apád lehetne. Na nem "pedofil", csak itt olyan generációs különbségek lesznek, hogy még. Te még buliznál, de ő gyereket akarna. Vagy mire te akarnál neki nem lehet. Vagy nem akartok most, de neked majd eszedbe jut, stb. Nekem már a 10 év is nehézkes volt, nem a 19.
2. Eddig nem is voltatok "együtt együtt". Akkor tkp. mióta laktok együtt? 1-1,5 év együttlakás az már ismeret, a többi csak romantika, kaland.
3. Ha tényleg miattad lépett ki az akármennyire rossz házasságból, akkor nem akar 2-3 évet várni rád, és végképp nem akarja a szexet a Wizzair-hez igazítani. Érteeed?!
4. A Wizzairhez igazítja a munkáját? Hát ez még a vállalkozók nagyjánál sem így megy.
Eddig ő áldozott valamit, most neked kell. Rizikós, mert lehet, hogy nem mész Angliába, és 1 éven belül nem vagytok már együtt, mert pl. a felesége a gyerekkel(ha van) megzsarolja. Nem irigyellek.
#12 "Viszont úgy gondoltam, hogy a kapcsolatunk kibírná, ha nem heti 6 éjszakát alszunk együtt, hanem 2-3-at." Én 39 évesen sem vállalnám ezt be azzal a nővel, aki miatt elhagytam a feleségemet. Valamelyikünknél elmentek otthonról, és szerintem nem nálam. ... Bocs. Tévedtem. ... Nálad még meg sem jöttek.
Menj ki Angliába, láss világot, tanulj! Dugasd meg magadat 1-2 szőke normann sráccal. Elfelejted ezt a pasit, és már majdnem felnőttként jössz haza. Ő a válással mindezek kockázatát vállalta. Ha mást mond, akkor hülye, és nem szabad rá figyelned.
Menj! Egész életedben axial fog zsarolni, hogy miattad vált el. Pedig ha te nem vagy, lett volna más ok. Szóval, nem miattad.
Én 23 évesen mentem ki külföldre 29 évvel ezelött. Férjhez. Nem kellett apa-anya engedélye. Közöltem, hogy szeptemberben esküvö, novemberben utazás. Ha felnöttnek érzed magad, szakadj le a szülöktöl és légy felnött. A saját életeddel törödj.
Nem szereted te ezt a férfit, csak hízelgett a hiúságodnak, hogy egy "érett" férfi érdeklődik irántad, meg hogy otthagyja a családját miattad.
De nem akarsz vele közös életet. Ha azt akarnál, akkor nem kellene magyarázgatni neked, hogy miért is nem felel meg neki a heti (aztán kétheti, havi) egyszeri találka.
Ő tényleg meg akarja osztani veled az életét, te meg már lépnél tovább.
Tulajdonképpen sajnálom szegény fickót.
(És igen, menj el: ezzel ugyan megmutatod a szüleidnek, hogy milyen éretlen vagy még (még a korodhoz képest is), a fickónak meg azt, hogy legközelebb ne fusson nőnek álcázott gyerekek után.)
Nem akarok rosszmájú lenni, úgyhogy próbálom finoman.
Ha a Te szemszögedből nézem akkor egyértelműen el kell fogadnod a szüleid ajánlatát. Régi álmod volt és ilyen lehetőség nem gyakran adódik az ember életében. Ha nem fogadod el akkor ugyanúgy a fejéhez fogod vagdosni később ahogy ő a te fejedhez a válását.
Az ő szemszögéből nézem akkor ... Hogy is mondja a mondás? Két szék közül a pad alá? Vagy kijárkál hozzád, vagy vár, vagy szakítás. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy átérzem a helyzetét (bár kb semmi infóm sincs, lehet, hogy ő is áldozat de az elmondottak alapján ezt gondolom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!