Hogy válasszak a szüleim ajánlata és a barátom között?
Azért az valahol teljesen érthető, hogy ő 40 évesen nem csak a kezed akarnà megsimogatni havi két alkalommal, kapcsolatra vàgyik, tàrsat akar maga mellett tudni, neked meg Anglia az álmod.Itt nagyon erősen kiütközik a 20 év korkülönbség.
Azt te tudod, hogy mennyire erős köztetek a kapcsolat, x év múlva is mellette képzeled-e az életedet.
De az nagyon érdekes, hogy két év alatt ez szóba sem került köztetek.
Én is voltam 21 éves, eszemben nem volt lekötni magam, igaz 25 évesen anya lettem, de úgy igazàn 30 éves koromra nyugodtam le, akkor lettem igazàn szerelmes, akkor màr tényleg nyugodt korszakom jött el.
Sajàt magadat te ismered igazàn.
Pedig megérdemlitek egymást! Ő ugyaanyira (nem) szeret téged, mint te őt. Te tipikus elkényesztetett húszonéves vagy, ő meg egy kapuzárási pánikban szenvedő tipikus negyvenes. De van közös bennetek, felelőtlenek, befolyásolhatók és önzők vagytok. Még egymással is. Szerintem hagyd ott a csávót, a te sikereidben a saját kudarcait fogja látni, ha az álmaidat követed. Előbb-utóbb ő fog elhagyni téged. Csak nem mindegy, hogy hogyan és mikor. Ha csinál neked egy gyereket, ugyanúgy lelép. Ha kiköltözöl, akkor is lelép csak valószínűleg addig csal majd, míg rá nem jössz, vagy, amíg nem talál egy olyan csajt, akiért otthagyhat.
2 év nem a világ, nem hosszú kapcsolat. Nem ér annyit, hogy lemondj ilyen nagy dolgokról. Persze van, hogy a 2 évért is kár. Onnan tudhatod, hogy a te esetedben ez nem így van, hogy ő nem támogat téged.
Még annyit, hogy, ha a Angliát választod, a csávó még meggondolhatja magát...
Nem, a pasid nem miattad hagyta ott a családját. Azért hagyta ott, mert felcsillant előtte a remény, hogy most gyakrabban kap puncit, mint a feleségétől kapott. Ez a remény most elveszni látszik a te külföldön való tartózkodásod miatt. Nos, ezért fő a feje, nem miattad. Nem tudom sajnálni.
A szüleidet megértem, hogy kínjukban már nem tudtak mást kitalálni, hogy elszakítsanak tőle.
Téged sem tudlak sajnálni. Ennyi idősen nem is értem mit vársz egy sokkal idősebb embertől.
Bárhogyan is alakuljon a sztori, megérdemlitek, ha nem lesz pozitív a végkifejlet. Buta liba.
"Eltelne 3-4-5 év, és közben havi 2X dugunk, meg pár órát romantikázunk a gép indulásáig?"
Szerintem a mesterképzést végezné kint, ami 2 év. (A 3 évet itt elvégezte.)
Szerintem nem illetek egymáshoz, túl nagy a korkülönbség.
Inkább menj ki Angliába.
Hiába nem kérted a savazást úgyis kapod innen.
Ebből sehogy nem jössz ki jól.
Ki tudja ha kimész angliába, és visszajössz nem e fogja megbosszulni a kedves párod?
Lehet, hogy nem, de ez is benne van a pakliba.
Ha nem mész ki akkor meg itt szivhatsz egy apuci mellett ami nagyon égő lesz egy pár év mulva, amikor a barátnőid mennek a fiatal pasijukkal bulizni meg mindenhova te meg vagy viszed magaddal vagy otthon ülsz vele. Vagy mész az ő társaságába ahol villogni fog veled mint egy trofeával de te halálra unod magad.
Hova tetted az eszed királylány?
"apáék nem akartak, és nem is fizették volna ki, meg valószínűleg úgy az anyagi támogatásom is ugrott volna (számlák, költöpénz, autó fenntartás, stb). Egyetemistaként nem bírtam volna eltartani magam"
"Eddig nem is volt gond, közösen akart új házat venni (mondtam, hogy oda nem szívesen mennék, ahol előtte a felesége lakott)"
Szóval kizsaroltál tőle egy "közös házat", miközben egy árva vasad sincsen.
Természetesen párhuzamosan eltartattad magadat a szüleiddel és a pasassal is?!!
Úgy tűnik, hogy oda húzol jobban, ahonnan éppen jön a pénz.
Egy szégyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!