Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy válasszak a szüleim...

Hogy válasszak a szüleim ajánlata és a barátom között?

Figyelt kérdés
Lett egy párom, akit a szüleim nem kedvelnek több okból kifolyólag. Az egyik, hogy idősebb, és miattam adta be a válópert... Tudom, én sem vagyok magamra büszke emiatt, nem kell a savazás most. A szüleimmel két hete nem beszéltem, vasárnap együtt ebédeltünk (hárman). Mondták, hogy gondolkoztak sokat, és belemennének abba, hogy elvégezzek Angliában egy egyetemet. Ez régi vágyam, de mivel nagyon féltettek egész életemben, sosem mentek bele, mondván "messze van", és anya nem bírna ki éveket nélkülem. Tudom, hogy megállnám a helyem, mert éltem huzamosabb ideig külföldön (hónapokra kell gondolni, nem évekre), és úgy érzem, hogy azok voltak életem legjobb időszakai. Normálisan beszélgettünk, nem volt vita és tényleg a fellegekben voltam, hogy ezt így felajánlották. Viszont mikor elmondtam a páromnak, ő nem örült... Kiakadt, hogy én képes lennék itthagyni, és hogy szerinte ezt visszautasítani nem akkora dolog, mert ő a családját dobta el miattam. És hogy a szüleim ezt azért csinálják, hogy minket szétválasszanak, képtelen elhinni, hogy akár csak fontolóra veszem a dolgot. Meg hogy ő kinőtt a távkapcsolatokból. De nem kéne hónapokat külön lennünk, a legjobb barátnőmnek a barátja Olaszországban tanul, egyik héten a srác jön haza, a másikon a barátnőm repül ki hozzá, hetente minimum 3 napot együtt töltenek. Nem a világ végére utaznék, hogy 3 átszállással kelljen jönnie. Összvesztünk, mert szerinte az nagy áldozat, hogy egy rossz házasságból kilépett, szerintem pedig szemétség, hogy elvárná, mondjak le az egyik nagy álmomról. Inkább támogatnia kellene, nem visszafogni. Szerinte ha szeretném igazán, akkor mellette akarnék lenni, jöhetnének a szüleim bármilyen ajánlattal.
2019. febr. 19. 12:13
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
83%
Szóval két éve kiszúrtál magadnak valami gondolom korához képest jó képű, jó egzisztenciával rendelkező pasit.Titokban találkozgattatok.Gondolom izgalmas és szenvedélyes viszony volt.Bújkálással izgalommal.A pasinak trófea voltál neked meg egy skalp hogy "jobb nő vagy mint a felesége" megszerezted.. Aztán vagy lebukott és kirakta az asszony, vagy nem volt rossz annyira a házassága és jöttél te, ami után tényleg elhidegültek egymástól.Ha szerelmes beléd(láttam már ilyet) és valóban már rossz volt a házassága, fél év után elválik.. de legyen 9 hónap.Most, hogy már nem kell bújkálni nem lett izgi számodra.A fickó most azt szeretné, hogy építsétek a kis közös életeteket.Kijárod a sulit, dolgozol pár évet, aztán 25 évesen szülsz neki egy gyereket.Addig utaztok éltek .. villoghat veled.Azután ugyanaz a sors vár rád is mint a volt feleségre.Te még most tanulnál külföldön, dolgoznál pár évet, szórakoznál.Azután a 20as éveid végén a családalapítás.Ez így van rendjén.És igen, mindig egymás fejéhez vágjátok a miattad váltam el.. a miattad maradtam ki a külföldi tanulásból... című monológot minden nagyobb balhé után.Szerintem itt sem maradtok sokáig együtt.Menj el tanulni külföldre
2019. febr. 20. 23:33
 52/61 anonim ***** válasza:
71%
Én kicsit azért sajnálom a palit. Egész kicsit. Eldobta az életét egy csapongó kis tiniphicsa miatt mert "szerelmes" lett. Mondjuk gondolhatta volna,hogy ez a korosztály ennyi,dugni jó komolyan életet építeni nem.
2019. febr. 21. 00:06
 53/61 anonim ***** válasza:
75%

"idősebb, és miattam adta be a válópert."

Valahogy itt mindenki elment amellett, hogy éveken át pontosan tudtad, hogy a pasinak családja -esetleg több gyereke- van, de ennek ellenére szeretőként szétdúltad a komplett családot, mert azzal hülyítetted a pasast, hogy szereted.

Mostanra viszont kiderült, hogy -számítóan- csak a pénzére hajtottál és mivel a szüleid rálicitáltak, ezért egy vállrándítással dobod a férfit és továbblépsz Anglia irányába.

Ha ugyanezt a kérdést az elhagyott feleség írta volna ki, nem tetted volna zsebre, hogy miknek neveztek volna ugyanezek a hozzászólók.

2019. febr. 21. 07:43
 54/61 anonim ***** válasza:
59%

53. Igazából olvastam pár kérdést az olsalon megcsalt feleségektől és ott mindenki őket hibáztatja, mert a szerető nem tartozik senkinek sem elszámolással arról, kivel fekszik őssze meg kivel nem. Szóval nem ő az oka a válásnak meg a megcsalásnak, de még csak nem is a félrelépő férj, hisz ő férfi, a vérében van, hogy a farka után megy...A feleség tehet róla, hogy megcsalták, mert biztos meghízott az esküvő óta, meg biztos nem ad már magára, mert nem veszi fel középkorúként a versenyt a 18-25 évesekkel :D

Egyszer egy ilyen kérdéshez beírtam, hogy azért egy olyan nőt aki tudja, hogy a pasinak gyerekei, felesége van, és ennek ellenére is szétteszi neki a lábát, ne szenteljünk már fel, csak mert neki nincs kit megcsalnia épp, hát erre ne tudd meg, hogy szétoltottak..

2019. febr. 21. 12:40
 55/61 A kérdező kommentje:

Nem kértem tőle soha, hogy váljon el. Sőt, még a pénze sem érdekelt. Előtte is elvoltam, nem volt fontos az, hogy tehetős legyen.

Annyit akartam vele megbeszélni, hogy ismerkednék komolyabban másokkal, mert ő sem gondolhatja, hogy az életemet szeretőként akarom leélni. Nyilván ahogy idősödök én is, vágyom állandó, normális dolgokra. Akkor mondta, hogyha szeretném, közöttünk is lehetne komolyabb a kapcsolat, mert hogy nem boldog otthon, és velem akar lenni.

2019. febr. 21. 12:44
 56/61 anonim ***** válasza:
86%
Ohh, szóval nem kérted, hogy váljon el, úgy is simán le tudtad szopkodni azzal a tudattal, hogy esetleg előző este az asszonyt ápolta le. Egy igazi angyal vagy 😂
2019. febr. 21. 16:47
 57/61 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező, én is - mint ahogy kb. minden férfi - a te korosztályodban pecázgatok, és tapasztalataim alapján rengeteg az olyan semmirekellő mint te.

A "barátod" ott cseszte el, hogy ebbe a kapcsolatba bele sem kellett volna kezdenie, viszont az IQ-ja eléggé a padlót súrolja, hogy nincs annyi tapasztalat benne, hogy észrevegye, a te fajtádat - hiába vagy szép adott esetben - egy percnél többre nem szabad méltatni.

A javaslatom hogy hagyd faképnél a barátodat. Így kevesebb időt pazaroltok egymás életéből, és mindkettőtök tanul belőle.

Tudod hogy van a mondás: "Aki hülye, az .... meg"

2019. febr. 21. 17:11
 58/61 anonim ***** válasza:
73%

"akart új házat venni (mondtam, hogy oda nem szívesen mennék, ahol előtte a felesége lakott"

"még a pénze sem érdekelt...nem volt fontos az, hogy tehetős legyen."

Látni, hogy nem fontos neked a pénz. Itt is mindössze vegyen 50-100 millióért egy új házat, mert a másik az neked "feleségszagú"...

2019. febr. 22. 07:12
 59/61 anonim ***** válasza:
67%

"Annyit akartam vele megbeszélni, hogy ismerkednék komolyabban másokkal, mert ő sem gondolhatja, hogy az életemet szeretőként akarom leélni."

Ebből ugye az következik, hogy mellette még másoknak is szerettél volna a szeretője lenni.

Érdekes egy gondolkodásod van...

2019. febr. 22. 07:16
 60/61 anonim ***** válasza:
49%

59#

En azt ugy ertelmeznem, hogy mivel csak szerető statusza van, addig ismerkedne masokkal ...de mivel a pasi ezt nyilvanvaloan nem akarta, kenytelen volt elvalni ha nem akarta elveszteni a csajt...

2019. febr. 22. 12:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!