Hogy válasszak a szüleim ajánlata és a barátom között?
"idősebb, és miattam adta be a válópert."
Valahogy itt mindenki elment amellett, hogy éveken át pontosan tudtad, hogy a pasinak családja -esetleg több gyereke- van, de ennek ellenére szeretőként szétdúltad a komplett családot, mert azzal hülyítetted a pasast, hogy szereted.
Mostanra viszont kiderült, hogy -számítóan- csak a pénzére hajtottál és mivel a szüleid rálicitáltak, ezért egy vállrándítással dobod a férfit és továbblépsz Anglia irányába.
Ha ugyanezt a kérdést az elhagyott feleség írta volna ki, nem tetted volna zsebre, hogy miknek neveztek volna ugyanezek a hozzászólók.
53. Igazából olvastam pár kérdést az olsalon megcsalt feleségektől és ott mindenki őket hibáztatja, mert a szerető nem tartozik senkinek sem elszámolással arról, kivel fekszik őssze meg kivel nem. Szóval nem ő az oka a válásnak meg a megcsalásnak, de még csak nem is a félrelépő férj, hisz ő férfi, a vérében van, hogy a farka után megy...A feleség tehet róla, hogy megcsalták, mert biztos meghízott az esküvő óta, meg biztos nem ad már magára, mert nem veszi fel középkorúként a versenyt a 18-25 évesekkel :D
Egyszer egy ilyen kérdéshez beírtam, hogy azért egy olyan nőt aki tudja, hogy a pasinak gyerekei, felesége van, és ennek ellenére is szétteszi neki a lábát, ne szenteljünk már fel, csak mert neki nincs kit megcsalnia épp, hát erre ne tudd meg, hogy szétoltottak..
Nem kértem tőle soha, hogy váljon el. Sőt, még a pénze sem érdekelt. Előtte is elvoltam, nem volt fontos az, hogy tehetős legyen.
Annyit akartam vele megbeszélni, hogy ismerkednék komolyabban másokkal, mert ő sem gondolhatja, hogy az életemet szeretőként akarom leélni. Nyilván ahogy idősödök én is, vágyom állandó, normális dolgokra. Akkor mondta, hogyha szeretném, közöttünk is lehetne komolyabb a kapcsolat, mert hogy nem boldog otthon, és velem akar lenni.
Kérdező, én is - mint ahogy kb. minden férfi - a te korosztályodban pecázgatok, és tapasztalataim alapján rengeteg az olyan semmirekellő mint te.
A "barátod" ott cseszte el, hogy ebbe a kapcsolatba bele sem kellett volna kezdenie, viszont az IQ-ja eléggé a padlót súrolja, hogy nincs annyi tapasztalat benne, hogy észrevegye, a te fajtádat - hiába vagy szép adott esetben - egy percnél többre nem szabad méltatni.
A javaslatom hogy hagyd faképnél a barátodat. Így kevesebb időt pazaroltok egymás életéből, és mindkettőtök tanul belőle.
Tudod hogy van a mondás: "Aki hülye, az .... meg"
"akart új házat venni (mondtam, hogy oda nem szívesen mennék, ahol előtte a felesége lakott"
"még a pénze sem érdekelt...nem volt fontos az, hogy tehetős legyen."
Látni, hogy nem fontos neked a pénz. Itt is mindössze vegyen 50-100 millióért egy új házat, mert a másik az neked "feleségszagú"...
"Annyit akartam vele megbeszélni, hogy ismerkednék komolyabban másokkal, mert ő sem gondolhatja, hogy az életemet szeretőként akarom leélni."
Ebből ugye az következik, hogy mellette még másoknak is szerettél volna a szeretője lenni.
Érdekes egy gondolkodásod van...
59#
En azt ugy ertelmeznem, hogy mivel csak szerető statusza van, addig ismerkedne masokkal ...de mivel a pasi ezt nyilvanvaloan nem akarta, kenytelen volt elvalni ha nem akarta elveszteni a csajt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!