Hogy válasszak a szüleim ajánlata és a barátom között?
Állandóan a képedre lesz kenve bármilyen nehéz helyzet adódik, hogy elhagyta miattad a családját. És egyre sűrűbben, ahogy az idő telik.
A többihez nem tudok hozzászólni, neked kell eldöntened, hogy mennyit ér meg neked ez a pali hosszútávon.
Egyetértek az elsővel. Bármi történik, elő fog jönni, hogy ő miattad vált el. Ez kitűnő zsarolás lesz a jövőben.
Az nem opció, hogy ő is kiköltözzön Angliába arra a pár évre? Tavkapcsolatba én se szívesen mennék bele,főleg rögtön az elején.
Azért 40 felett, biztos munkákkal, itteni érdekeltségekkel nem úgy van, hogy "megy utánam", és akkor közös albi, minden. Ezt nem is kérném tőle, mert úgyis haza kellene járnia a munkája miatt heti 3-4 napra minimum. Szóval ugyanott tartanánk...
Kicsit több, mint 2 éve tart ez közöttünk, szóval annyira nem friss ismeretség, de úgy "együtt együtt" most vagyunk pár hete. Eddig nem is volt gond, közösen akart új házat venni (mondtam, hogy oda nem szívesen mennék, ahol előtte a felesége lakott), meg bemutatott a szüleinek is, rokonainak. Most meg azzal jön, hogy így nem is tudja, hová vezet a kapcsolatunk, mert lehet 1-2 év múlva Amerikába akarok majd menni, és oda aztán nem jöhetne hetente.
Bocsi, de nőként is most a pasinak adok igazat!:S
Ha ténylegmiattad vállt el, nagyon nehéz ott hagyni a biztis a bizonytalanért, nagy löpést tett. Beléd kapasznodott, ez nem szégyen! Erre most te kihúzod a lába alól a talajt...godold el fordítva mit éreznél? Őszinté!! Ugyanezt...hogy a pasi szar szemét, kihasznált,te bíztál benne és most ott hagy.
A szüleidről meg van a véleményem, önző álszentek! Egyértelmű, hogy azért találták ezt ki, hogy elválasszanak titeket. Ami végülis sikerült is, taps-taps.
Magadnak keverted a kakit mássz is ki belőle.
Legközelebb csak szingli papucs pasival kezdj, de az se baj ha a szüleid választják ki.
Először is. Miért kellett a szüleid engedélye ahhoz, hogy külföldre menj egyetemre? Felnőtt ember vagy. Ne csodálkozz, ha gyerekként kezelnek.
Az tenyleg nem szép, hogy a párod azzal érvel, hogy miattad hagyta ott a családját, mert ha nem volt jó a házassága ígyis úgyis ki kellett volna lépnie belőle.
De valamilyen szinten meg is ertem. Én se örülnék, ha a párom akit szeretek, tervezem a jövőt kimenne nélkülem külföldre. A tanulás és a munka mellett ugyanúgy apolni kell a párkapcsolatot is, ha fontos a másik és nem felredobni egy időre, amikor úgy dönt az egyik fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!