Hogy válasszak a szüleim ajánlata és a barátom között?
"Én 39 évesen sem vállalnám ezt be azzal a nővel, aki miatt elhagytam a feleségemet."
Az te vagy. Én meg párkapcsolatban se értettem soha, miért kell állandó jelleggel egymás valagában lenni, szerencsére vannak mások is, akik nem így gondolják. Külföldön is egyre inkább terjed a "living apart together" kapcsolat. Simán lehet, hogy kérdezőnek nem az életkorából, hanem az egyéniségéből fakad, hogy szüksége van az önállóságra.
Ez a "miattad hagytam ott a feleségemet" meg a leggörényebb dolog a világon. Egy felnőtt ember ne tolja át a tetteiért a felelősséget másvalaki vállára.
Amúgy érdekes, máskor ezen az oldalon egy 16 évesnek is képesek leírni, hogy egy élőskődő kis here, ha nem dolgozik suli után még este 11-ig, meg ha valami nem tetszik, el is költözhet.
A kérdezőnek meg 21 évesen is szó szerint a s3gge alá raknak mindent..
Na mindegy, szóval kérdező, szerintem a leírtak alapján egy 21 éves testébe zárt óvodás vagy, a pasikád meg most issza meg a levét annak, hogy egy gyerekért képes volt elhagyni a családját. Megérdemlitek egymást.
A szüleid meg nyilvánvalóan azért döntöttek úgy egyik napról a másikra, hogy mégis kibírnak nélküled pár évet, mert tudják, ez az ára annak, hogy szakíts az apád korabeli csávóddal.
Én az egész helyzetet nem értem. Egyikőtökben sem merült fel, hogy ez így nem fog hosszú távon működni? Ennyire nem terveztek előre? De akkor miért forgatta fel az életét, te miért hagytad? Egyszer sem jött szóba, hogy te kint akarsz tanulni? Ennyire nem tudjátok, hogy mit akar a másik? Akkor mi értelme van ennek a kapcsolatnak?
Bszki egy életed van döntsd el mit akarsz vele kezdeni. Vagy ülsz a párod mellett és megalkuszol bármivel, hiszen ő miattad hagyta el a családját. Vagy azt csinálod amit te akarsz.
Csak ezt nagyon nem így kellett volna.
40 éves férfiként írom.
HA valóban beadta a válást, azaz VALÓBAN elválik miattad, és te mégis hagyod magad anyádéknak megvenni, akkor igazi mai, semmi/senki csaj vagy.
Én sem tudnám/akarnám most feladni az életem, mert realista vagyok. Én most Angliában nem tudnék mihez kezdeni, de itt van egy szerintem normális életem.
Távkapcsolat...40 évesen nekem olyanhoz sem kedvem, sem energiám, sem időm nem lenne. Eltelne 3-4-5 év, és közben havi 2X dugunk, meg pár órát romantikázunk a gép indulásáig?
Ezt biztos nem!
Amúgy mi lesz, ha kirakod a palit, anyádék meg közlik, hogy: "Na látod, ennyi volt...Anglia...ja, mégsem adunk pénzt, maradj itthon és dolgoz, és keress egy fiatal kant!" Na akkor mi lesz?
Igaza van aki azt irta hogy biológiailag teljesen máshol jártok. Nekem 19 év volt exemmel, 6-7 év es a 2 gyerek után jött ki a durva korkülönbség. Soha többet.
Ő 40es nyugalomra, otthonra vagyó pasi aki azt szeretné hogy "gondoskodj" róla ( vacsora tálalva)....Te meg most kezded az életet, bulizni akarsz, szakmai sikereket.
Igazábol tökmindegy elmész e vagy sem, mert nem lesz hosszúéletű a kapcsolat, ez fix.
Szerintem ebbe a párkapcsolatba bele se kellett volna kezdeni, ezért most ezzel kapcsolatban nem akarok tanácsot adni.
Viszont az egyetemmel kapcsolatban: nem ér az angliai diploma szinte semmivel többet mint egy magyar ha nem angolszász területen akarsz elhelyezkedni.
Ezen felül a diploma csak az első állásodnál számít azután csak azt nézik hol dolgoztál előtte.
Valamint álláskeresénél a tényleges szakértelem, és a kapcsolatok sokkal fontosabbak a diplománál.
Tudom hogy a magyar átlag ember nagyon felnéz valakire, ha angol diplomája van, de a HR-esekre ez már kevésbé igaz. Ők nem csodabogarakat akarnak felvenni, hanem a pozícióra rátermett embereket. Ezen nem lendít sokat az angol diploma.
Nagyon fontold meg megéri-e? Nekem számos ismerősöm van aki Angliában végzett, és én nem érzem hogy vesztettem azzal hogy Magyarországon végeztem, jóval olcsóbban.
Huuu , te nagyon naiv vagy kisanyám.
Ez a rossz házasság azért lett rossz mert te szét tetted a lábad.
Nyilvan jobb izgalmasabb vagy mint a felesege szülés után.
Nyilvan nem fogjátok együtt leélni az életeteket akkor mi a francnak maradnál?
Pár év téged is otthagy, ha a családját is képes volt.
Hallgass anyádékra és menj ki angliába, éld a fiatalok életét, ő meg puncsoljon az asszonynak hátha vissza fogadja.
Ha meg nem úgyis talál hozzád hasonlót.
Az Öreg fiú majd úgyis lerendezi sorsotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!