Mit válasszak az alkohol helyett?
Találj egy hobbit. Példát nem tudok mondani, mert nem tudom, hogy te miben vagy jó, ill. mi érdekel. Nekem olyan hobbim van, hogy szabadidőmben alig várom, hogy végre foglalkozhassak vele. Alkotó tevékenység.
Régebben én is gyakran ittam. Most már csak alkalmanként.
(Egyik férfi ismerősöm most kezdett el horgolni pl. Viccesen hangzik, de ő nagyon szereti. Teljesen elmerül benne és levezeti a stresszt)
"Ma például nagy unalmamban kifestettem a fürdőszobát."
Az álompasi! :))))
EL kell kapni már sokkal korábban rossz érzéseket! abban a fázisban, amikor még nem szoktad megérezni. Elégedetlenség, szomorúság, csalódottság, bármi. És akkor tenni ellene valamit.
Pl. sokszor van, hogy az ember sokáig nem iszik vizet, és akkor a szomjúságérzés elapad, és átcsap éhségérzetbe. És akkor eszünk, pedig igazéból szomjasak vagyunk. Ez is ilyen. 3 percenként kérdezd meg magadtól, mire volna szükséged! És menj el testi kényeztetésre, talpmasszázsra, fürdőbe, sétálni, kutyázni, nassolni, bukfencezni, lovagolni, kérd meg a barátaidat, hogy simogassanak, pl. a hajadat 1-2 órán át, gyerekeket, hogy rajzoljanak neked egy bárányt, olvassanak neked mesét, énekeljenek veled, biztosan sokan vannak, akik szívesen megtennék ezt neked.
ma 18:55.nek
Inkább az álom nő..ugyanis nő vagyok..:) Férjem üzleti úton van, megfog lepődni rendesen..mert amikor nincs itthon mindig csinálok valamit...
"Inkább az álom nő..ugyanis nő vagyok..:)"
Pedig már majdnem belédszerettem. :)))
Mondjuk az kérdés, hogy érdemes-e valami másik függőségre lecserélni az alkoholt... De egyelőre talán igen...
Egyáltalán hány éves vagy? Még tanulsz vagy dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!