Miért gond az, ha valaki nem akar családot?
"Ki a csuda akar túlélni egy apokalipszist?"
Egy egészséges, jól működő organizmus akar túlélni, minden erejével, minden körülmények között. Viszont a nyugati ember beteges, elkorcsosult, már reprodukálni sem tudja magát rendesen, éppen ezért a természet törvényei szerint ki is fog hamarosan pusztulni, és helyére egy erősebb faj lép.
Önmagában már ez a kérdés, hogy "Ki a csuda akar túlélni egy apokalipszist?" jól szemlélteti a nyugati ember válságát.
Nem gond. És ha valakinek gond is, nem a te gondod.
"Ha valakinek problémája van veled, az nem a te problémád, hanem az ő problémája.":) Valaki mondta:):)
"Ha valakinek problémája van veled, az nem a te problémád, hanem az ő problémája."
Ja. Érted? Fogod magad, lemész az utcára, és az első szembejövő nagyinak levered a veséjét, mert hát ehhez van kedved. Ha nehezményezi a dolgot és ezt szóvá teszi, ez csak az ő problémája.
Viccet félre téve, a fenti idézetet valami egoista állat trénertől származhat.
Mondjuk tök jó, hogy ilyen felszabadultan megvalljátok a saját egoizmusotokat és önteltségeteket. Régen ezt még szégyellték az emberek, és a szerénység, a szolgálatkészség, az önkritika gyakorlása, az alázatosság számított erénynek. Gondolom még néhány évtized, és azért is elismerés fog járni, ha jó pénzért az anyánkat is...
Na, de változnak az idők, és csak én vagyok olyan bornírt, hogy ezt nem tudom követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!