Miért gond az, ha valaki nem akar családot?
Aztán amikor öreg trotyi leszel, akkor a rokonaid gyerekei tartsanak el, ők ápoljanak, vagy esetleg az én utódaim, vagy mások utóda???? Ha mindenki így gondolkodna, ahogyan Te, akkor kihalna az emberiség!
El tudod képzelni micsoda öröm egy kisgyerek születése, cseperedése, első szava, első lépései, első szerelme? (Cogito - ergo sum! Azaz: Gondolkodom, tehát vagyok!)
ssaa
Nekem nem kell se a te pénzed se a kölykeidé, se másé. Van fizetésem, abból élek, és van megtakarításom is, amiből pedig idősen fogok megélni. Képzeld, ilyen is van, csak gondolkodj fröcsögés helyett. 35N
Ssaa oszd már máshol az észt légyszi,mert itt nem kíváncsi rád senki,meg semmi közöd más életéhez,foglalkozz a magad dolgával!
Én sem szeretnék egyébként,szóval megértelek kérdező.
21/L
ssaa
Rengeteeg olyan idős embert ismerek, akiknek vannak gyerekeik, és magasról tesznek a szüleikre, csak az örökségre várnak már. Olyanról még nem hallottál, hogy idősek otthona, stb?
Kérdező, nem érted, hogy az idősek otthonában is valakinek a gyereke gondozza az időseket? És ha őket nem szülték volna meg a szüleik, akkor?...
Most ne példálózz azzal, hogy vannak gyerekek, akik elhelyezik a szüleiket. Nem ismered az okát: sokat dolgoznak, mert kölcsönt törlesztenek, nagyon messze vannak és nem tudják magukhoz venni, mert a szülő nem akar költözni idegenbe és még számtalan oka lehet. Az is fennállhat, hogy megromlott a viszony köztük. Ennek is számtalan oka lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!