Ha egy gyerek nem akar nyári táborba menni, miért eröltetik egyes szülők hogy de igenis elmegy?
Figyelt kérdés
Amikor a gyerek nem akar mert mindig bántja a többi gyerek.2014. júl. 20. 11:03
1/12 A kérdező kommentje:
Velem így volt régen.
2014. júl. 20. 11:06
2/12 anonim válasza:
Gondolom mert a szülőnek kényelmes, hogy a táborban meg van oldva a gyerek felügyelete, és nem neki kell foglalkoznia vele.
3/12 anonim válasza:
Szerintem ezer oka lehet. Sporttábo a mozgásért, zenetábor a tehetséges srácoknak, tábor a szülőktől való függetlenedés érdekében (ilyen is van). Vagy hogy erősítsék a szociális kapcsolatait másokkal, ne üljenek egész nyáron a számítógép előtt. Avagy nem kapták meg a szülők anno a lehetőséget és így akarják biztosítani, hogy a gyereknek legyenek élményei. Vagy simán unják a fejét.
4/12 anonim válasza:
Mert dolgoznak és nincs aki vigyázzon a gyerekre, nem akarják, hogy otthon punnyadjon egész nap, szeretnék, ha hasznosan, érdekesen töltené el az idejét.
5/12 anonim válasza:
Viszont az olyan gyerekek akik nem szívesen mennek táborba azok valóban nem véletlenül teszik! Félnek, hogy bántják őket, hogy nem barátkozik majd velük senki! Én sosem fogom erőltetni az biztos!
6/12 anonim válasza:
Máshogy nem tudjak megoldani a felugyeletet.
7/12 anonim válasza:
Mert nem annyi szabijuk van, amennyit csak szeretnének.
8/12 anonim válasza:
kénytelen menni
9 évesen nem maradhat egyedül egész nap !
máshogy nem tudom megoldani
9/12 anonim válasza:
mert nyáron is kell dolgozni és a gyerek nem maradhat egedül plusz végre magukkal is foglalkozhatnak
10/12 anonim válasza:
mert nem lehet folyton a gép elött bambulni szocializálodi is kell valamikor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!