Érdekes, hogy egy-egy szülő-gyerek kérdésnél, mennyire magukra veszik -látszik, hogy szülők- a dolgokat, és egyből letámadják a kérdezőt. Miért?
Igen! Tudod, valakinek jól megmondják a magukét, névtelenül, álarc mögül! Nincs felelősség, nincs következmény!
Jó üzlet ez nekik!
Szerintem ez sima félelem.
Ha valamiről meg akarod győzni magadat, legkönnyebb, ha először másokat győzöl meg róla. Tipikus példája, amikor azt mondják a már felnőtt gyereknek, hogy kötelessége támogatni az agresszív szüleit. Ezzel tulajdonképpen magukat nyugtatgatják, hogy ők akármilyen szar szülők, a gyerekeiknek majd muszáj lesz ellátnia őket.
Kérdező keress /nem lesz nehéz/ olyan kérdést, ahol a kérdező szemére vetik a szülei, hogy kert kapálás helyett egyetemre jár.
Na és olvasd el a roppant építő válaszokat! Az ember azt hiszi, hogy hirtelen a középkorba csöppent!
ilyesmikre gondoltam en is.
ahogy a lepontozasotokat nezem - en nem pontoztam itt semmit- megneztek a valaszokat ok is, dee hozza nem szolnak ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!