Szülők! Ti mit szólnátok ahhoz, ha a lányotok úgy mentette el a számotokat, hogy 'anyám' és 'apám'?
Neked kell tudnod, hogy ez a kifejezés a gyerekedtől bántó-e vagy sem.
Én sárkány néven is voltam már mentve, de jót röhögtünk, majd banya lettem stb. A fiaimtól ez a kedvesség alap :D
Mondjuk nekünk jó a kapcsolatunk, és nem bántó célzatú hanem inkább csipkelődés. Persze én is visszavágok. Nálunk ez is egyfajta játék olykor-olykor.
Szóval ha téged ez sért, akkor nyilván sértésnek szánta a gyerek. Amúgy hogy láttad meg? Mert nekem megmutatták a fiúk, de magamtól sose néztem volna meg.
Ne várd el, hogy " Anyucika" "Apucika" néven mentsen el. Lehet, hogy a haverjai cikizték, és azért "Anyám" "Apám".
Ne akadj fenn rajta, hiszen nem úgy mentett el, hogy "életem megrontója" "utálatos házisárkány" stb.
Semmi baj.
Miert, mit akartal volna latni? Anyuci, apuci?
Nekem úgy vannak elmentve, hogy Muter és Fater, mert így ha véletlen benyomódik a telefonkönyvem, akkor nem őket hívom, hanem az autószerelőt :)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!