A mai szülők miért hagyják, hogy már 4 évesen kocka legyen a gyerek? Én biztos nem fogom engedni a gyerekemnek! Utálni fog?
Nem bírom megszokni! Van a rokonok közt pár gyerek 4_12 év kor között, de már a családi ebédeken, kerti partikon a tabletet nyomogatják!
Jobban értenek hozzá mint én!
Milyen világ lesz, ha már a 4 éves nem bújócskázik, hintázik, hanem a telefonon játszik?
Én még ismertem a puzzlet, társas játékot, a játszó teret! játszottunk a téren, mentünk a mezőre, el voltunk! Már baj volt, ha esett az eső, és bent kellett maradni !
Ezek meg a hintát nem ismerik lassan...
Kitudja mi lesz 10-15 év múlva mire gyerekem lesz, de hogy en nem fogom hogy egy gépet nyomogasson az biztos!
Kizavarom a kertbe legózni!
Utálni fog a gyerekem?
18f
Persze, hogy kíváncsi az ilyen dolgokra, mivel látja sok embernél. Egy gyerek kíváncsi, és kész. Az ilyen kütyük is a világ részei, el kell fogadni. Nekem is vannak ilyen gyerek ismerőseim (4-5 évesek), de attól még ugyanúgy hintáznak, szaladgálnak. Ez szülői nevelés kérdése. Nem lesz ettől semmi baja, és nem is jelenti ez azt, hogy nagyobb korában "kocka" lenne.
18/L
Hova jut a világ, ha már a fiatalok között is vannak ilyen gyöpösek?
Tudod én ötvenen túl vagyok, de úgy látszik, fiatalosabban gondolkodom nálad!
Ha jársz majd Japánban egyszer érdemes lesz felkeresni egy városi játéktermet, majd utána még te fogod magad öregnek érezni.
15 éves gyerekek dobálják a pénzt a gépekbe 7fős baráti társasággal. Ráadásul ott azért van is technika.
21F
Mint mindennél, itt is a mennyiség és a minőség a lényeg.
Az én férjem informatikus, az apja is az, kiskorától tanította a számítógépes dolgokra. Pedig már 30 éves, szóval nem épp gyerek :-) Én az iskolában láttam először számítógépet, sajnos nehézséget okoz egy új program kezelésének megtanulása. Ha előadást tartok és valami baj van a technikával segítséget kell hívni, pedig csak pár kattintás a megoldás - nagyon kellemetlen és sok időmet elveszi, ráadásul a főnökeimnek is jelzésértékű.
A lányunk 3 éves lesz. Imádja a játszóteret, a játszóházat, a strandokat, az Állatkertet, a Margit-szigeten kavicsot-gyűjteni stb. De már ismerkedik az elektronikus dolgokkal, mert így játszva tanulja meg a kezelésüket, nem pedig könyvből.
Hosszú távon (iskolában, munkakeresésében) sajnos hátrány, ha valaki nincs képben az ilyen dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!