Miért gond az, ha valaki nem akar családot?
Akik ennyire félnek a kihalástól,miért nem csinálnak vagy 6 gyereket?
De komolyan,nem más f-szával kellene verni a csalánt..
Jó, értem hogy nem akarsz utódokat akik nem viszik tovább
Bocsi, a második német nem akartam írni.
39%-os!
Te amúgy egy pszichopata vagy, vagy pszichopata vagy?
Mi az hogy elrontottuk hogy vannak gyerekeim? Tudod a gyerekvállalás nem csak ebböl áll. De te ezt honnét tudnék? Úgy is majd a nyugdíjas karácsonyaid olyan szürkék leszne:ülsz az ágyon csak ülsz, miközben más a családjával ünnepel.
Összegezve:nem irigyellek, sokkal inkább sajnállak.
De, te döntöttél így.
Inkább dögöljön meg a szomszéd tehene effektus.
Aki boldog családban él,attól még sosem hallottam a gyermekteleneket szidni,ugyanis ők magukért vállaltak családot,és rájuk jó rájuk nézni is.
Általában pont az olyanok szoktak fröcsögni a család szentsége mellett,akiknek gáz az életük,nem kielégítő a fizu,hiányt szenvednek valamiben,a házastárs nem a megfelelő,a gyerekek lelki sérültek.
És mivel nekik is sz-r,legyen mindenkinek sz-r.
Nagyon utálom az ilyen mentalitást.
Az ilyen emberek sosem azt nézik,hogyan lehetne jobb nekik,hanem azt hiszik,ha másokat lehúznak,majd a társaságban elviselhetőbb a szenvedés.
De miért kellene sajnálni valakit,mert nem akar gyereket?
Ő így boldog.
Ezt csak a társadalom nyomatja,hogy mindenkinek kell egy társ,meg család.
Én inkább azokat sajnálom,akik még fel sem fogják,hogy mennyire elrontják az életüket,mert nem tudatosan vállalták a családot,hanem besikerült mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!