Miért gond az, ha valaki nem akar családot?
Nem tudom, hogy nekem szólt-e, mert ahogy látom, pár választ töröltek, de nem. MINDENKI önző. A gyerek nem vállalás soha nem önzetlenség, a gyerekvállalás sem önzetlenség.
Minden ember azt teszi, amit akar. Semmivel sem önzőbb egyik a másiknál. Az altruizmus definíciója, hogy neked nem jár előnyöd abból, hogy az adott dolgot megteszed.
130-as
Menj innem! Senki nem akarja a fröcsögésedet!!
Te is le vagy pontozva drága!! 😂😂😂🙏
Travelmlyfe
Na, mivan? Megsértödtél? "Jaj, te szegény" :P
Mondtam már, menj a vezéred után a melegebb éghajlatra, te kis papírhuszár!! 😂😂🤣
Ha pedig te vagy az a 18 éves srác aki itt kötekedet, hogy milyen jól nézni egyedül a 2nm-es lakásba a Kevint, akkor tünés nézni az Izaura TV-tv a foteledből!!!!!
Bár én úgy tudom hogy a 18 éves srác ellrepült melegebb éghajlatra, annyira nagy az önteltsége, de nem kitárt hogy visszajött.
*Travelmylife
Bocsánat, annyira hülye felhaználónevet adtál magadnak, hogy senki se tudja leírni.
1.Ne beszélj úgy hogy"szívem", "drágám", mert ez nagyon furcsa, egy csúnya szóval jellemezném.
2.Annyira utálom, hogy egy nyomorult mondatot nem vagy képes leírni, úgy hogy ne legyen benne angolos szó.
3.az én nevemet te ne fikázd, te "pesti nagylegény" mert a tiéd se jobb.Am. legyél büszke az anyanyelvedre, ne az ilyen "amerikai" szavakat használd.!
4.Mint már írtam:mennyél a vezéred után, a melegebb éghajlatra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!