Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti szülők miért éltek vissza...

Ti szülők miért éltek vissza azzal, hogy a gyereketek nálatok lakik?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt például “amég az én házamba laksz azt csinálod amit én mondok” mondatokat.

(Persze, tudom hogy nem mindegyik szülő, attól kérdezem aki ilyen)

19/L

2018. nov. 1. 06:33
 61/96 anonim ***** válasza:
55%
51es válaszoló! Akkor te olyan önző lehetsz hogy még a sírba is elvinnéd és eltemetnéd magad mellé a vagyonodat, miközben a gyerekeid unokáid az utcán lesznek és éhezni fognak! Mert tudd hogy nem olyan világban élünk amit te sajnos nem veszel észre, hogy a mai fiataloknak nincs jövőjük és erről nem tehetnek. Mert a te fiatal korodban jobb világ volt! Ezen gondolkodj el!
2018. nov. 1. 14:38
 62/96 anonim ***** válasza:
73%

"Figyelj, írasd a nevedre a házat mert megillet ők meg haszonélvezeti jogot kapnak amíg élnek és akkor már nem tudják azt mondani hogy "amíg az én házamba"! Mert ez a ház téged illet!"

Mi van? És szerinted mégis hogyan tegye ezt? Nem írathat a nevére egy házat, ami nem az övé. Akkor fogja megilletni, ha a szülők meghalnak, és ő az örökös. Már ha lesz akkor ház.

2018. nov. 1. 14:49
 63/96 anonim ***** válasza:
60%

#61: ha veszek neki egy lakást, és anyagilag is támogatom, akkor valóban önzőség, ha megeszek egy csokit, elmegyek fodrászhoz, esetleg utazok, és nem iratom mindenemet a nevére a várható halálom előtt 30-40 évvel?

Akkor vállalom, önző vagyok!

2018. nov. 1. 14:51
 64/96 anonim ***** válasza:
88%

"Mert tudd hogy nem olyan világban élünk amit te sajnos nem veszel észre, hogy a mai fiataloknak nincs jövőjük és erről nem tehetnek."

Érdekes, az én gyerekeimnek van jövőjük, mert tanultak, utána dolgoztak, van szép otthonuk, amit maguknak teremtettek, gyerekük is van, kutyájuk-macskájuk is. Utazgatnak is. Nem ácsingóznak az én házamra, sőt, ha bajban vagyok, segítenek. Hogy hogy csinálják....

2018. nov. 1. 14:57
 65/96 anonim ***** válasza:
41%
63as válaszoló! Akkor sem kell kijelenteni egy "gondoskodó szülőnek azt hogy “amég az én házamba laksz azt csinálod amit én mondok”! Szerintem ez az Önzőség! Kérdem én, akkor miért csinálnak gyereket ezek a szülők? Talán felelősségből? És még ezek a szülők kérik számon a lányukat fiúkat hogy mit csinál!
2018. nov. 1. 14:59
 66/96 anonim ***** válasza:
31%
65ös válaszoló! Kinek a pap kinek a papné!
2018. nov. 1. 15:02
 67/96 anonim ***** válasza:
17%

62-es hozzászóló.

"Akkor fogja megilletni, ha a szülők meghalnak, és ő az örökös. Már ha lesz akkor ház."

Ami a szülőké az a gyereké is, nem kell ezt hangoztatni“amég az én házamba laksz azt csinálod amit én mondok”

2018. nov. 1. 15:08
 68/96 anonim ***** válasza:
81%
A válaszokat olvasva elő a popcorn.. Csoda h annyi a kapcsolat gyerek szülő közt a költözés után h évi 1x ha muszáj odamegy a felnőtt gyerek és apu anyu rinyál h senki nem nyit ajtót rájuk,öngol..
2018. nov. 1. 15:16
 69/96 anonim ***** válasza:
82%

"Ami a szülőké az a gyereké is."

Hát nem. Azért vannak törvények is. Az övé lesz, ha majd meghalok, de addig nincs sok köze hozzá. Ha holnap el kívánom adni a házamat, az kizárólag az én jogom. Ő nem adhatja el az én házamat, mert nem az övé. Jól is néznénk ki, ha Józsinak joga volna eladni a családi házat a szülei feje felől, mert az az övé is.

2018. nov. 1. 16:19
 70/96 anonim ***** válasza:
38%

Korcs gondolkodas ha valaki kizarolag gyerekei erdekeben el

Felneveled kirepul attol fogva sajat eletet eli ugy ahogy tudja nem felelek erte se anyagilag se erzelmileg

Ha kirepulnek en tovabb elem az eletem ahogy tudom es szeretnem

Nem vagyok gyerek rabszolgaja se lekotelezetje

Semmi nem jar neki

Orokolhet ha van mit

De felnott lanyom biztat adjam el majd a hazat es utazzak vegyek ki egy garzont ha nyugdijba megyek

Igaza van elni kell nem unokakra sporolni

2018. nov. 1. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!