Ti szülők miért éltek vissza azzal, hogy a gyereketek nálatok lakik?
Értem ez alatt például “amég az én házamba laksz azt csinálod amit én mondok” mondatokat.
(Persze, tudom hogy nem mindegyik szülő, attól kérdezem aki ilyen)
19/L
#44: szerintem nézz szét a környezetedben!
A mostani negyvenesek nagyrészt devizahitelesek... Sokan örülnek, ha saját magukat el tudjâk tartani, nemhogy még a szülőket is...
A másik meg: ha valaki felnevelt 3-4 gyereket, aztán a gyerekek kirepültek, esetleg a házastárs is meghal... Miért tartson fent egy kétszintes 3-4 szobás lakást egyedül, amikor saját magának egy egyszobás bőven elég? Vagy esetleg egy kétszobás, és akkor van vendégszoba is a hazalátogató gyereknek...
Szeretem a gyerekemet, próbálok megadni neki mindent, a lehetőségekhez mérten.
De nem az az életcélom, nem azért dolgozok, hogy majd egyszer az unokámnak mindene meglegyen!
Bocs, de nekem a saját kényelmes, az én megélhetésem is fontos!
Most tanulok, dolgozok, szabadidőm nincs. De nyugdíjas koromban szeretnék utazgatni!
És akár bejárni a világot...
Ahhoz helyben lakás nem kell, de pénz igen!
45ös hozzászóló.
"De nem az az életcélom, nem azért dolgozok, hogy majd egyszer az unokámnak mindene meglegyen!
Bocs, de nekem a saját kényelmes, az én megélhetésem is fontos!
Most tanulok, dolgozok, szabadidőm nincs. De nyugdíjas koromban szeretnék utazgatni!
És akár bejárni a világot...
Ahhoz helyben lakás nem kell, de pénz igen!"
Akkor elég Önző lehetsz!
Ez így van jól, "az én házakban laksz, azt csinálod amit én mondok"
Én is megkaptam párszor, 19 évesen.
Úgy oldottam meg, hogy elköltöztem albérletbe.
19 voltam, nem volt pénzem.
Erre nincs más megoldás, hiába írtok meg veszekedtek még 10 oldalon át.
Anyám amikor nálam volt, elkezdett osztani milyen kupi van, mert van ez, ezt igykell azt ugykell stb. Na akkor mondtam, ez az én szobám, úgy lesz, ahogy én akarom. Megertette,
45ös hozzászóló. "Szeretem a gyerekemet, próbálok megadni neki mindent, a lehetőségekhez mérten"
Ja és elég képmutató!
45ös hozzászóló." És akár bejárni a világot...
Ahhoz helyben lakás nem kell, de pénz igen!"
Ha eladod a házat azért hogy utazgatni tudj akkor utána mehetsz az utcára vagy a szeretetházba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!