Ti szülők miért éltek vissza azzal, hogy a gyereketek nálatok lakik?
Értem ez alatt például “amég az én házamba laksz azt csinálod amit én mondok” mondatokat.
(Persze, tudom hogy nem mindegyik szülő, attól kérdezem aki ilyen)
19/L
Alkalmazkodsz a szülőkhöz vagy elmész.
Minden más csak olaj a tűzre.
A közmondás is azt mondja: Megszoksz vagy megszöksz!
A fiatalok nagyon sokat kepzelnek magukrol
Ok a vilag kozepe es minden csak roluk szol
Nincs tisztelet nem szoktak meg a munkat
Orias csecsemok es fel vannak haborodva ha annak kezelik oket.
Fwlnott elet ott kezdodik ha onnaloan eltartod magad
Addog gyerek vagy otthon es engedelmeskedsz.
Persze eleted vegeig szettarod a kezed
Nem tehetek rola sarul neveltek ?
Nálumk ugyanez volt. Ők erőltették rám az idióta egyetemüket, amit utáltam, ne lm ment.
Ugyanúgy ellenőriztek, sehova sem mehettem. Úgy beszéltek velem, mint egy kutyával...
Aztán utána, mikor rájöttek, hogy a büdös kölyökmgondolkozni is tud, 19 évesen elkezdtek péppé verni, hanne az van, amit ők akarnak. Mikor összepakoltam, össze vertek.
Azért van ez, mert sok szülő idióta, olyanok is vállalnak gyereket, akiknek nem kéne. Szerintem például a régi felfogás a legrosszabb - kb az, hogy “te akartál megszületni, mi meg szülőként nagy nehezen elláltunk, úgyhogy kuss van és legyél hálás, hogy még nem raktunk ki”.
Pedig a dolog épp fordítva működik, a szülő akar gyereket, az ő felelőssége, hogy a gyereket ellássa, amíg szüksége van rá. Szeretettel és nem teherként kezelve.
A te szüleid igazi gyökerek, nemhogy nem támogatnak, de még el is veszik azt a kevés diákmunkával megkeresett pénzed, ami van. Egyébként törvénybe van foglalva, hogy 25 éves korodig nappali tagozatos diákként kötelesek eltartani, úgyhogy ne hagyd, hogy lehúzzanak. Undorító férgek az ilyenek, más normális szülő mindent megtesz, hogy jó legyen a gyerekének. Amúgy koliba tudnál menni? Nyáron dolgozz külföldön, úgy elég sokat félre tudsz tenni a következő tanévre!
Általánosítás van a kérdésben.
Konkrét esetet írj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!