Mi baja lenne valakinek is azzal hogy a gyereke konditerembe jár? Azt még a zsebpénzéből is kitudja magának fizetni.
15 éves kor alatt nem engedném hogy hogy durva edzéseket csináljon, ilyenkor még fejlődésben van a szervezet.
2018. máj. 2. 14:29
6/20 anonim válasza:
Nekem mindig azt mondta apám, hogy mindent meg lehet otthon csinálni, amit a konditeremben...
2018. máj. 2. 14:45
7/20 anonim válasza:
Velem jár edzeni.
2018. máj. 2. 14:45
8/20 anonim válasza:
"Gyerek, kvázi nem dolgozik." Ha annyira gyerek, akkor nem kellne magát terhelnie a konditermi edzéssel. Mire meg elég nagy hozzá, addigra a diákmunka is megy, akkor nem akadályoznám ha erre költené a pénzét. Az az igazság, hogy egyedülálló anyaként erre meg az ilyen-olyan étrendkiegészítőkre, amik ezután jönnének, egyedülálló anyaként egyszerűen nincs keretem.
2018. máj. 2. 14:51
9/20 anonim válasza:
Apjával járnak le edzeni, ő állja az ő bérletét is, meg én úgy vagyok vele hogy én is költenék erre mert inkább testmozgásra költse a pénzem mint alkoholra és részegen fetrengjen az utcán.
Örülök hogy a gyerekem leginkább magától döntött így hogy mozog, és nem a mi noszogatásunk kellett neki. Én azért nem járok edzőterembe mert eléggé beszokott állni a levegő, és a sok izzadtság szag, meg nekem csak akkor van időm lejárni amikor alapból sokan vannak. Én meg jobban szeretek futni kint a szabadban, meg testsúlyos edzéseket végezni mint zárt helyen izzadtságszagú levegőben csinálni ugyan ezt gépeken.
Meg én inkább úszni szeretek igazán.
2018. máj. 2. 15:01
10/20 anonim válasza:
Attól függ, hány éves, és mit edz. Amíg növésben van, addig súlyokkal nem, egyébként igen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!