Párom és sógornőm közti kapcsolatot rendezni tudom valaha?
Párommal egyidősek vagyunk, 28 évesek. 4,5 éve vagyunk együtt, 3 éve együtt élünk. A bátyám előttem 1 évvel jött össze a párjával.
A párom és a bátyám párja között úgy érzem kibékíthetetlen az ellentét. Nem sokszor találkoztak egymással, és az egyik alkalom után a párom zokogva kérte, hogy ne kelljen megismételnie többé a találkozást. Azt mondta, amikor kettesben vannak, a sógornőm kétértelmű megjegyzéseket tesz neki és csúnyán néz rá mondjuk fintorog vagy forgatja a szemét, ahogy ő mondja pofákat vág.
Páromról tudni kell, hogy nagyon rendes nő, sose volt féltékeny senkire, tudja, hogy vannak csaj barátaim is, soha, egyik miatt sem volt balhé. Problémája sem volt senkivel. Mindig őszinte hozzám, de én nem tudom, kinek higyjek.
Sose láttam hogy a sógornőm így néz rá vagy beszól neki, de ő azzal magyarázza ,hogy direkt úgy csinálja, hogy más ne vegye észre. Ezt elég meredeknek tartom. Én sem kedvelem túlzottan a lányt, de a bátyám őt választotta, el kell fogadni.
Párom 3,5 éve nem hajlandó meglátogatni velem a szüleimet ha ott vannak a testvéremék. A szüleim mindig kedvelték őt de most már nem értik a viselkedését és neheztelnek rá hogy kerüli a bátyámékat. Azt veti a párom a szememre, hogy nem védtem meg, nem álltam ki mellette.
Mit tehetnék? Álljak ki a bátyám elé és mondjam hogy a párja pofákat vág a barátnőmre? Vagy kiröhögnének vagy a testvérem szóba sem állna velem többé, hogy a barátnőjéről ilyeneket mondok. Családi balhé lenne belőle, választanom kéne a párom és a család között.
Mit tegyek? Hogy oldjam meg a helyzetet?
Még annyit, hogy másfél éve meg akarom kérni a párom kezét, de ilyen helyzetben hogyan? Nem engedné, hogy a bátyám párja eljöjjön az esküvőnkre.
Úgy érzem kettészakítanak. Tud valaki tanácsot adni?
Bocs srácok, de nekem döbbenet, hogy a csajszit hibáztatjátok. Először én is azt hittem, hogy egy féltékeny pitsa, de a kérdező leírta, hogy nem féltékenykedik és nem ugrik a női haverokra, ami sok lánynál nem alap dolog...
Amugy minek vagytok együtt, ha minimális szinten sem támogatod őt? Oké, ne támadd le a sógornőt, na de abban igaza van a barátnődnek, hogy miért természetes az, hogy az a nőci a család része, a te párod meg nem? Miért csak a ti szakításotok merülhet fel?
Nem igazán ismered a nőket, ha meredeknek tartod azt, hogy kétszínű a sógornőd. Tudod, a család szemében igyekszik jókislány lenni, és kifúrni a másik csajt. Lehet, hogy vetélytársat lát benne. Amugy te miért nem kedveled a sógornőt, hmm?
Az esküvőről meg annyit, hogy én se szeretném, hogy egy ilyen szép napot besározzon egy ilyen ribizli. De légyszi írd már meg miket mondd a barátnőd, hogy mivel alázza a csaj?
Ha valóban úgy beszél vele, hogy többször sír miatta a párod, akkor egyszerűen kétszínű, benyalizza magát.
4-es voltam
Helyedben azt csinálnám, hogy hallgatóznék mikor ketten vannak, és mikor paraszt módon viselkedik, rájuk nyitsz...
de azt nem írtad le mivel bántja a barátnőd
11-es: Bár kételkedek dolgokban, de abban teljesen biztos vagyok, hogy sose provokálná ki a választást. A szüleimmel jól kijönnek (jöttek), szeretett hozzánk járni, mindig jól elbeszélgettek. A testvéremmel is szót tudott érteni. Egyedül a sógornővel volt ez az incidens.
14-es: A család többi részével tartja a kapcsolatot. Mi kéthetente járunk az én családomhoz, mindig velem jön, kivéve amikor a sógornőm ott van. Ha a bátyám egyedül jön, szintén velem tart, vele nincs baja.
11-12-es: Sose féltékenykedett senkire, egy nő miatt sem volt balhénk. Mindig mondja, ne hanyagoljam a barátaimat csak azért, mert mi együtt vagyunk. Bízunk egymásban.
Van benne valami, hogy az ő szakításuk fel sem merülhet, de ez ellen mit tudnék tenni?
Inkább régebben nem kedveltem. Folyton nagyzolt, dicsekedett. Bátyámra folyton rá volt akaszkodva. Velem sose beszélt, csak a szüleimmel. Nyávogva beszél, ami valóban idegesítő. De már kezd megváltozni.
A párom azt mondja, a családjára, a származására, a végzettségére és a kinézetére tett megjegyzéseket.
Nekem is furcsa, hogy nem hiszel a baratnodnek.
Nem kered meg a kezet, mert a batyad baratnoje nem lehet ott az eskuvotokon.
Szerintem orulhetsz, hogy a baratnod ugyis kitart melletted, hogy te nem allsz melle.
Szomoru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!