Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szegény családok nem is...

A szegény családok nem is akarnak változtatni?

Figyelt kérdés
Én ezt vettem észre, persze vannak kivételek, de legtöbbször rátesznek még egy lapáttal (hitel, még egy gyerek,stb.)
2017. jún. 22. 09:38
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/135 anonim ***** válasza:
35%

"öö. kit érdekel? 5x jobb életszínvonal, 5x nagyobb felelősség. Volt főnököm 5x többet keresett mint én.. most a bíróságra járkál hűtlen kezelés miatt. Biztos megérte neki az 5x több fizetés."

Most fogsz a karodba dőlni: sok ezeren nem bűnözők, és mégis jól élnek. Döbbenetes hír.

A főnököd meg ne szidd! Tőle kapod a munkád. Valami oka csak van, hogy nem te vagy az a főnök, aki két hetente egyszer téved csak arra. Miért nem te vagy ő?

2017. jún. 22. 13:28
 72/135 érdekel0 ***** válasza:
100%

Én a "szegényebb" ismerettségi körömnél azt látom,hogy korán jött a gyerek.

Így nem tanult tovább,nem talált a gyerekhez igazítható munkaidőt,amit jól fizetnének.

A munka után elmegy az ideje a gyerekre,házimunkára.

Igen hitelt vesz fel,hogy a gyereknek legyen otthona.

Aztán erre rámegy a kapcsolata,mert csak munka,házimunka,gyerek mókuskerék.

Utána meg az új kapcsolat,új gyerek,hisz másodszorra biztos jó lesz!!!

2017. jún. 22. 13:28
 73/135 anonim ***** válasza:
35%

"Amikor sokat keresel, és nagyon jól élsz, amit magadnak köszönhetsz. Próbáld meg, csak elképzelni! "

ezt az illúziót a volt munkahelyeim már kiölték belőlem!"

Értem. Most is, sokadszor, ezredszer is MÁSOK felelősek a te sikertelenségedért, és MÁSOK az okai annak, úgy élsz, ahogy. Véletlenül sem te.

2017. jún. 22. 13:29
 74/135 anonim ***** válasza:
72%

#68 akkor kocc. Nem kötelező olvasni. Amúgy is? Nem kellene fejleszteni magadon valamit? itt töltött idő alatt már megtanulhattál volna egy újabb nyelvet.

#70 igen, az évek haladtával nem 25 nap, hanem 35 nap.. na bumm. A többi ugyanaz. Megbecsült? Hahaha.. alkalmazottként nincs olyan, hogy megbecsült. Ha nem termelsz a cégnek profitot, a munkakörödet kevesebb ember is el tudja látni, akkor elbúcsúznak tőled..(vagy egy másik munkatársadtól.. de emiatt te még nem vagy megbecsült)

akar a franc belétek marni... ennyire azért ne legyél beképzelt.

nem vagyok a csillagod.. gyerekeidet szólítsd így, ne egy vadidegent!

2017. jún. 22. 13:38
 75/135 anonim ***** válasza:
21%
És folytatódik a hiszti tovább :D
2017. jún. 22. 13:39
 76/135 anonim ***** válasza:
72%
#75 talán bántja a lelki világodat, hogy tanult létedre 1x nem tiéd az utolsó szó?
2017. jún. 22. 13:40
 77/135 anonim ***** válasza:
7%
Engem nem zavar. Úgy is gép előtt dolgozok, írogatok én szívesen, nem bánt. Majd megunom.
2017. jún. 22. 13:42
 78/135 anonim ***** válasza:
10%
Mellesleg amúgy, rengeteg jó tanácsot kaptál. Ha csak a felét megfogadnád, nem kéne hisztizned idegeneknek, meg magadnak sem.
2017. jún. 22. 13:43
 79/135 anonim ***** válasza:
3%

Akkor lefordítom, mert nem értetted meg, csillagom:

a sabbatical azt jelenti, hogy elmégy egy év szabadságra, ha olyanod van. Nem 30 napra :)))

És közben nincsenek anyagi gondjaid.

Igen,van, aki annyira megbecsült, hogy a cégek tesznek őérte. Csak ahhoz nem a 10 percre lévő helyen kell dolgozni lustaságból.

2017. jún. 22. 13:47
 80/135 anonim ***** válasza:
56%

ja rengeteg jó tanács... költözzek be pest külvárosába egy vadidegennel 60e-ért akivel osszam meg a fürdőmet, egyek párizsit hetekig, meg nyomorogjak.. ja és utazzak naponta 3 órát mert fiatal vagyok.. természetesen ugyanannyi fizetésért mint most! Egy jövőbeli "talán előléptetnek és nagyobb fizetésem lesz" reményében.

hmm kiváló tanács! Hogy erre én miért nem gondoltam...

2017. jún. 22. 13:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!