A szegény családok nem is akarnak változtatni?
"öö. kit érdekel? 5x jobb életszínvonal, 5x nagyobb felelősség. Volt főnököm 5x többet keresett mint én.. most a bíróságra járkál hűtlen kezelés miatt. Biztos megérte neki az 5x több fizetés."
Most fogsz a karodba dőlni: sok ezeren nem bűnözők, és mégis jól élnek. Döbbenetes hír.
A főnököd meg ne szidd! Tőle kapod a munkád. Valami oka csak van, hogy nem te vagy az a főnök, aki két hetente egyszer téved csak arra. Miért nem te vagy ő?
Én a "szegényebb" ismerettségi körömnél azt látom,hogy korán jött a gyerek.
Így nem tanult tovább,nem talált a gyerekhez igazítható munkaidőt,amit jól fizetnének.
A munka után elmegy az ideje a gyerekre,házimunkára.
Igen hitelt vesz fel,hogy a gyereknek legyen otthona.
Aztán erre rámegy a kapcsolata,mert csak munka,házimunka,gyerek mókuskerék.
Utána meg az új kapcsolat,új gyerek,hisz másodszorra biztos jó lesz!!!
"Amikor sokat keresel, és nagyon jól élsz, amit magadnak köszönhetsz. Próbáld meg, csak elképzelni! "
ezt az illúziót a volt munkahelyeim már kiölték belőlem!"
Értem. Most is, sokadszor, ezredszer is MÁSOK felelősek a te sikertelenségedért, és MÁSOK az okai annak, úgy élsz, ahogy. Véletlenül sem te.
#68 akkor kocc. Nem kötelező olvasni. Amúgy is? Nem kellene fejleszteni magadon valamit? itt töltött idő alatt már megtanulhattál volna egy újabb nyelvet.
#70 igen, az évek haladtával nem 25 nap, hanem 35 nap.. na bumm. A többi ugyanaz. Megbecsült? Hahaha.. alkalmazottként nincs olyan, hogy megbecsült. Ha nem termelsz a cégnek profitot, a munkakörödet kevesebb ember is el tudja látni, akkor elbúcsúznak tőled..(vagy egy másik munkatársadtól.. de emiatt te még nem vagy megbecsült)
akar a franc belétek marni... ennyire azért ne legyél beképzelt.
nem vagyok a csillagod.. gyerekeidet szólítsd így, ne egy vadidegent!
Akkor lefordítom, mert nem értetted meg, csillagom:
a sabbatical azt jelenti, hogy elmégy egy év szabadságra, ha olyanod van. Nem 30 napra :)))
És közben nincsenek anyagi gondjaid.
Igen,van, aki annyira megbecsült, hogy a cégek tesznek őérte. Csak ahhoz nem a 10 percre lévő helyen kell dolgozni lustaságból.
ja rengeteg jó tanács... költözzek be pest külvárosába egy vadidegennel 60e-ért akivel osszam meg a fürdőmet, egyek párizsit hetekig, meg nyomorogjak.. ja és utazzak naponta 3 órát mert fiatal vagyok.. természetesen ugyanannyi fizetésért mint most! Egy jövőbeli "talán előléptetnek és nagyobb fizetésem lesz" reményében.
hmm kiváló tanács! Hogy erre én miért nem gondoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!