Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szegény családok nem is...

A szegény családok nem is akarnak változtatni?

Figyelt kérdés
Én ezt vettem észre, persze vannak kivételek, de legtöbbször rátesznek még egy lapáttal (hitel, még egy gyerek,stb.)
2017. jún. 22. 09:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/135 anonim ***** válasza:
56%

43:

"vagyis napi szinten 11 órám megy el munkával és utazással, mindezt ócska 170e-ért."

HETI 5 napon át. ÖSSZESEN. És közben előre tudtál volna lépni, kapcsolatokat építeni, de nem, mert 11 óra az SOK, átmenetileg is.

Aha.

Meg foglak lepni: Svájcban pl. csak akkor jár munkanélküli segély, ha nem találsz olyan körzetben munkát, amit napi, összesen 4 óra utazással nem tudsz megközelíteni (legalábbis az általam ismert kantonokban). Nem, nem azért, mert ott bezzeg mennyit keresnek. Hanem mert bezzeg mennyit tesznek érte.

Hát, bocsi. Nekem heti öt nap, 11 óra, fiatalon, az előrejutás lehetőségével nem egy irgalmatlan munkaterhelés. Ja, csak 8 óra munka és 3 óra utazás. Az pláne nem.

2017. jún. 22. 12:10
 52/135 anonim ***** válasza:
74%
#49 ismét csak a sablon szöveg. Mi értelme van 60e ért beköltözni a város külső részére.. mellé kerülgetni egy idegent, hogy ugyan annyit keressek mint most? jobb élethez, jobban fizető munkahely is kellene, amiért megéri a kényelmetlenséget vállalni.
2017. jún. 22. 12:11
 53/135 anonim ***** válasza:
28%
Mondjuk az tényleg röhej, hogy vki csóróként játssza a hercegnőt, hogy jaj, vadidegennel osztozkodni a klotyón, ohmygod... ha ennyit nem képes beáldozni az előbbrejutásért, akkor meg is érdemli, hogy ott poshadjon Alsópaszulypusztán a szar omladozó házban, csak legyen külön fürdője...
2017. jún. 22. 12:12
 54/135 anonim ***** válasza:
29%

50 :)

Mentél előre, mint egy tank, ezt írod. Hát igen, csak így lehet. Senki nem ad habcsókot az embernek a semmiért.

55/135 anonim ***** válasza:
29%
Akkor keress jobban fizető munkahelyet vazzeg.
 56/135 anonim ***** válasza:
60%

Mi értelme lenne 60-ért ÖNÁLLÓ minigarzonban lakni a XIII. kerületben? Hát ...öööö... nem tudom. Szerinted mi?

Vagy már az is derogál, hogy egy kerületen át kellet volna utazni, de egy olyan helyen élhetnél, ahol van lehetőség jobban fizető melót vállalni?

Már nem az a bajod, hogy egy százas az albi, amit megcáfoltam? Most már az IS baj, hogy csak 60 ezer?!

2017. jún. 22. 12:13
 57/135 anonim ***** válasza:
35%

És mit szeretnél? Vigyen neked valaki jól fizető munkahelyet az utcád végébe?

És mondd: mit adnál el a munkaerőpiacon, cserébe a jó fizetésért ezen a nem létezőszorgalmon és nulla munkamorálon kívül? Azt, hogy beszélsz angolul? És? Ki nem? Még valami? Bármi?!

Mindegy, csak megmozdulni ne kelljen?

2017. jún. 22. 12:15
 58/135 anonim ***** válasza:
25%

#51 nem vagyunk egyformák. Tudod mit mondok, most 10 percre lakom a munkahelyemtől! És a számomra már ez is SOK.. fiatalon!

Előre jutás lehetősége? Jót nevetek. Jó pár melóhelyem volt az eddigi rövidke életemben, amit a munkaerőpiacon töltöttem.. előrejutás mindegyiknél azt jelentette, hogy több munkát kapsz, nagyobb anyagi felelősséget, percre pontos elszámolást. Cserébe ló**t se fizetünk! Nem 1 hely játszotta már el velem!

2017. jún. 22. 12:17
 59/135 anonim ***** válasza:
30%

"Tudod mit mondok, most 10 percre lakom a munkahelyemtől! És a számomra már ez is SOK.. fiatalon!"

Szerintem akkor ezt itt túltárgyaltuk. Lusta vagy. Pont.

2017. jún. 22. 12:18
 60/135 anonim ***** válasza:
25%

Ja, hogy lusta vagy.

Akkor miért nem ezzel kezdted?

De akkor ne másokat hazudtolj meg. Tudod, mások nem lusták. Nem is keresnek keveset. Te meg edd, amit főztél.

2017. jún. 22. 12:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!