A szegény családok nem is akarnak változtatni?
Nem fekszel a sírban és van fejed, lábad.
A kifogás az kifogás.
Az, hogy nem vagy képes a lakóhelyed 10 perces körzeténél odébb menni, de nyígsz, hogy jajj, miért nem keresel jobban és mindenki szemét, mert lehetőséged nincs ... Aztán kiderül,hogy csak megmozdulni ne kelljen, mert a lustaság mindent visz.
Igen. Ki-fo-gás. Magad teremted az életed.
képesnek lenni valamire és hajlandónak lenni azt megtenni nem egy és ugyanaz.
nem fogok 10 percnél többet utazni, ha nem kapok annyival több fizetést, hogy megérje. Ha innen bejárok a 1,5 órára, BP belvárosában lévő bankba dolgozni, az nekem havi szinten alsó hangon 25e-be van utazási költséget tekintve.. mert természetesen a cég nem áll belőle semmit. (pl benzinpénz) de ha állja is a bkv bérletet, akkor is minimum 15e. Cserébe kapok 30-40e Ft-tal többet mint a mostani fizetésem.
30-40e Ft-tal nem vagyok előrébb semmivel. Előléptetés? hehehe.. ne nevettess. Ugyanolyan betanított munkáról lenne szó mint most. Ezeknél nincs előrelépési lehetőség.
Ezek után csodálkozol, hogy nem vagyok hajlandó utazni.
1 szakterületet nevezzél csak meg, ahol megengedett és visszamehetsz minimum olyan pozícióba vagy jobba amit otthagytál?
Nem érted, mi? Még mindig nem?
Ez NEM fizetés nélküli szabadság javarészt, hanem 2 állás közötti pihenő.
Nem érted, döbbenet.
:)))
Amúgy magyarázd már meg nekem: az hogy van, hogy mindenki jobban keres és él, aki kihúzta a seggét a 10 perces körzetéből,csak egyedül te nem, az hogy van?
Amúgy tökre érdekel: mi a te végzettséged? Egy érettségid van összesen és annyi?
Nem lennél előrébb semmivel? ja, csak 20 ezer forinttal, az új munkatapasztalattal, azzal, hogy belülről hamarabb pályázhatsz jobb helyekre, mintha messze vagy onnan stb.
Hány éves vagy? 70?
#106 pályázhatsz jobb helyekre?! Hahaha!
nálunk is üresednek meg pozíciók, ahova lehet beajánlani embert, viszont cégen belüli dolgozóknak ezek a helyek NEM pályázhatóak meg!
amúgy is mi értelme van egyik betanított munkás helyről átmenni egy másik betanított munkás helyre. Tapasztalat. Ja, mert ezek olyan munkakörök, amik több éves tapasztalatot követelnek meg? álomvilág lvl 1000
Soha nem lesz a jelenleginél jobb életed. Amit magadnak köszönhetsz 100%-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!