A szegény családok nem is akarnak változtatni?
Figyelt kérdés
Én ezt vettem észre, persze vannak kivételek, de legtöbbször rátesznek még egy lapáttal (hitel, még egy gyerek,stb.)2017. jún. 22. 09:38
131/135 anonim válasza:
Hányszor próbálsz még beszólni eredménytelenül? :))))))
132/135 anonim válasza:
De, pontosan ott tartunk, és mindig is ott tartottunk, hogy az én családomat a magadfajták nem vehetik a szájukra. Pont ott.
133/135 anonim válasza:
Az, hogy nekem mi áll jól vagy mit játszom, ezt nem egy ilyen suttyó fogja megszabni, aki egész nap próbált trágár módra köpködni, és megőrül, hogy nem ér el vele semmit. Dühítő, hogy nem tudsz leugatni egy nőt, azt látom.
Meguntalak, babuci. Meghagyom neked az utolsó, jó szaftos hozzászólás lehetőségét, amit nem fogok el sem olvasni, a kérdést is törlöm a listámról.
Valamint az élményt, hogy ennyi ideig foglalkoztak veled. Jujj.
Na pá. Ezt a szócséplést unom. Bontakozz ki, nehogy "gyomorfekélyt kapj".
134/135 anonim válasza:
Teljes szívemből, őszintén, Sok sikert és Boldog életet kívánok neked!
135/135 anonim válasza:
#141 te még mindig itt vagy? Megtanultál már egy új nyelvet? te dolgozók gyöngye;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!