Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szegény családok nem is...

A szegény családok nem is akarnak változtatni?

Figyelt kérdés
Én ezt vettem észre, persze vannak kivételek, de legtöbbször rátesznek még egy lapáttal (hitel, még egy gyerek,stb.)
2017. jún. 22. 09:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/135 anonim ***** válasza:
81%

#38 tök 8 mit írok. Te egy tökéletes személy vagy ebben a tökéletlen világban, szóval számodra minden csak kifogás lesz.

Üzleti tervet olyan rakta össze akinek ez a foglalkozása -> semmi nem valósult meg belőle, amit leírt és amit ő reálisnak tartott.. pedig állította ismeri a piacot!

szórólapot olyan gyártotta akinek a marketinges a vállalkozása van -> alig hozott ügyfelet

weboldalt szintén cég csinálta -> kutya se látogatta, mert a hirdetés ugye pénzbe kerül és ha nincs vendég -> nincs pénz, nincs pénz ->nincs hirdetésre fordítható összeg

fb-n is voltunk nyilvánosan -> kutya nem nézett meg minket hónapokon keresztül.

tiszták voltunk, kulturáltak, és bp-i árak alatt dolgoztunk

+ szolgáltatás? mégis mit kellett volna nyújtani? orálisan elégítsem ki a vendéget? vagy sózzak rá egy terméket amit soha nem fog használni? megkapta azt, amiért fizetett!

BP 9. kerületében volt a vállalkozás helyileg.

"Mi a jófrancot csinált tanulás HELYETT évekig?! Miért nem tanulta meg? "

Ha nincs aki megtanítsa neki, mert a gyakorlati órán a tanár nem az anyagot adja le, hanem kiküldi a csoportot focizni.. akkor a diák azzal sokat nem tud tenni. És ez még a jobb eset, mert a tanár egyáltalán bejött az órára!

Tesóm elektromérnök. tudod mit csináltak gyakorlati órákon? Kis réz drótokból piramist, gömböt, sokszöget forrasztgattak 100 számra. 4 éven keresztül nem láttak csak képeken panelt, rossz TV-t, egyéb elektromos kütyüt. Nem volt 1 olyan eszköz amiről elmondhatta volna, hogy gyakorlati órán meghatározták a hibát, kicserélték a hibás alkatrészt és megjavították. Igen, Ébredj föl az elcseszett álomvilágodból! Ez magyarországi szakmunkásképzés!

mit csináltam az elmúlt 2 éveben? Megtanultam angolul, mert azt hittem, majd többet fogok keresni. Előző helyemen, kaptam érte bruttó 5e forintos fizetésemelést. Igen jól olvasod BRUTTÓ 5 ezer FORINT!

Átjöttem egy másik multihoz (aminek évente 3 milliárdos bevétele van).. természetesen kell használni a nyelvtudásomat nap mint nap írásban. Mit kapok érte? Semmit!

Megérte minden egyes percét a tanulás!

Bár gondolom a szemedben ezek is csak kifogások!

2017. jún. 22. 11:51
 42/135 anonim ***** válasza:
41%

"Átjöttem egy másik multihoz (aminek évente 3 milliárdos bevétele van).. természetesen kell használni a nyelvtudásomat nap mint nap írásban. Mit kapok érte? Semmit!"

Akkor mi a szarért nem mész olyan helyre, ahol kapsz érte valamit?

2017. jún. 22. 11:53
 43/135 anonim ***** válasza:
71%

* Igen, még mielőtt felhozod kerestem másik helyet..BP-en az Erste bank kínált back office pozícióra munkát sz@ros bruttó 225e-ért. Na most én onnan 1,5 órára lakom, vagyis napi szinten 11 órám megy el munkával és utazással, mindezt ócska 170e-ért. HA autóval járok be. Ha busszal, akkor napi 4 óra csak az utazás!

Ki vagyok vele segítve a vízből mondhatom. Városba költözés esélytelen, mert egy albérlet 100e-nél kezdődik + rezsi. Szobát meg nem veszek ki, hogy osztozkodnom kelljen a fürdőn, meg máshoz alkalmazkodnom.

2017. jún. 22. 11:56
 44/135 anonim ***** válasza:
31%

"Ki vagyok vele segítve a vízből mondhatom. Városba költözés esélytelen, mert egy albérlet 100e-nél kezdődik + rezsi. Szobát meg nem veszek ki, hogy osztozkodnom kelljen a fürdőn, meg máshoz alkalmazkodnom."

A magyarok az életszínvonal rabjai...

45/135 anonim ***** válasza:
31%
#42 nincs olyan hely, ahol megfizetik normálisan!
 46/135 anonim ***** válasza:
58%
#44 kötekedésből 5* ra vizsgáztál. Menj akkor és osztozkodj a fürdőszobán meg a wc-n vadidegenekkel! Ha neked ez az igényed, akkor hajrá!
2017. jún. 22. 11:58
 47/135 anonim ***** válasza:
36%
Nekem nincs rá szükségem, mert rohadt jól keresek, mivel az egész fiatalságomat áttanultam, és most már nem kell másokkal laknom. Tudod ez a különbség közöttünk. Én sosem siránkoztam, hanem mentem előre mint egy tank, tanultam, spóroltam, ha kellett akkor párizsis szendvicsen éltem hetekig. Meg lett a gyümölcse. 30 éves korom előtt már saját életem lett, jó fizetéssel, ahol kamatoztatom a tudásomat (aminek csak az alapjait szedtem fel iskolában, a többit magamtól, könytvár, internet, tapasztalat segítségével). Na, hát ennyi, engem nem zavar, hogy te csak rinyálni tudsz, kellenek az ilyen emberek.
2017. jún. 22. 12:01
 48/135 anonim ***** válasza:
41%

Jól értem? Legalább 4 (!!!) olyan cégnek fizettél, olyan dolgokért, amiket magad is megcsinálhattál volna, ingyen?!

A marketinges csinálta a szórólapot?!

Külön cég a weblapot?!

Valaki csinált neked egy üzleti tervet, és te nem is értetted, csak leokéztad? Miért nem te csináltad?

Fb, de bevezető akciók nélkül?! Nyereményjáték nélkül? Bannerezés?

Igen. Kifogások. 2 év alatt csak egyszer váltottál, úgy, hogy nem keresel eleget? Miért? És mi kellene még ahhoz, hogy jobban keress? Specifikáció? Másik nyelv? Költözés? Ezek megvannak?

9-ben volt a vállalkozás helyileg? Ha csak nem egy fodrászat, akkor minek üzlethelyiség vagy iroda? Hogy fizesd a bérleti díjat?

Csak nem egy üzlet volt, ahelyett, hogy webáruházad lett volna 0 rezsivel?

A tesódnak gratulálok, hogy nem keresett sem gyakornoki helyet, sem nem ment Erasmussal sehová tanulni stb.

Nem, nem vagyok tökéletes. Abban különbözünk, hogy én nem gyártok hosszas kifogásokat és litániákat arra, hogy miért nem. És nem fizetek olyanért, amit magam is meg tudok csinálni. Talán ennek köze lehet ahhoz, hogy nem bruttó öttel keresek többet, mint két éve.

2017. jún. 22. 12:02
 49/135 anonim ***** válasza:
38%

"Ki vagyok vele segítve a vízből mondhatom. Városba költözés esélytelen, mert egy albérlet 100e-nél kezdődik + rezsi. Szobát meg nem veszek ki, hogy osztozkodnom kelljen a fürdőn, meg máshoz alkalmazkodnom."

Hááát, itt van a kutya elásva. Nem lehetőség nincs, hanem te keresel kifogásokat. Azt halkan megjegyzem, hogy a külső kerületekben, vagy a XIII nem divatos részein 60 ezerért adnak miniarzonokat. Tudom, első kézből. De mindegy is.

Ha te annyira nem vagy képes, hogy ennek utánamenj, vagy keress egy kulturált másik embert, hogy egy-másfél évre együtt bérelve lakást megvesd a lábad másutt, és előbbre juss, akkor nincs miről beszélni.

PONT erről van szó. Kinek mi éri meg. Neked a minimális kényelmetlenséget sem éri meg a jobb élet lehetősége. És emiatt más, aki meglépte, ami neked derogál, az hazudik?!

Kifogások, kifogások, kifogások ... Egyszerűen így döntöttél. Ami nem baj, de akkor ne szidj senkit. Te akarsz így élni, nem kényszerít rá senki más.

2017. jún. 22. 12:06
 50/135 anonim ***** válasza:
33%

49 :)

Mindjárt jön a 3 oldalnyi kifogás, hogy mi miért nem jó neki :D

2017. jún. 22. 12:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!