Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szegény családok nem is...

A szegény családok nem is akarnak változtatni?

Figyelt kérdés
Én ezt vettem észre, persze vannak kivételek, de legtöbbször rátesznek még egy lapáttal (hitel, még egy gyerek,stb.)
2017. jún. 22. 09:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/135 anonim ***** válasza:
41%

Kizárt? Két nyelvet tanultam meg így, és tettem felsőfokú/szakmai nyelvvizsgát, mert elég komolyan megtérült a fizetésemben. Csak akarni kéne ...

Kizárt? Tele van a face is olyan csoportokkal, ahol egymást tanítják társalgásra, pl. én téged franciául, ő engem oroszul. A nyelvtan a dulingóval hozható, a szókincsbővítésre pedig az internet nevű csodát ajánlom, melyet gyakorizás helyett idegen nyelvű szépirodalom, újságok olvasására és filmek, előadások nézésre is lehet használni.

"haha", mi?

Ezt mondom: AKARAT. Energia.

2017. jún. 22. 11:04
 22/135 anonim ***** válasza:
69%
A legtöbb válaszoló undorító intoleráns bunkó. És ez sajnos nemcsak erre az oldalra jellemző. Nem is csodálom, hogy ott tart az ország, ahol. Sokszor sajnálom, hogy nem osztották fel az egészet Trianonnál. Sokan nemcsak az emberi fizetés miatt vándorolnak külföldre, hanem a nép miatt. Mi akkorse mennénk vissza Magyarba, ha dupla ennyiből élnénk. Habár kétlem, hogy 100 éven belül élhetnénk ugyanolyan színvonalon, mint itt xD Még véletlenül sem tehet semmiről Viki és bandája igaz ? Mindenki hagyja el szülőföldjét és menjen fel nyomorogni Pestre. Senki ne merjen vidéken lakni, különben jogosan döglik meg. Gratula. Egy balkáni néptől nem is vártam mást. Le lehet pontozni, erre van eszetek.
2017. jún. 22. 11:05
 23/135 anonim ***** válasza:
58%
De, a legtöbb ember önhibájából szegény. Pont ezért: nincs pénzem tanulni, nincs pénzem semmire bla bla bla. A tanuláshoz nem kell pénz egyáltalán. Ez csak kifogás.
2017. jún. 22. 11:07
 24/135 anonim ***** válasza:
26%

# 20

Álmodj királylány.

2017. jún. 22. 11:07
 25/135 anonim ***** válasza:
36%
Na, 22-es kint mosogat, aztán már osztja az észt a magyarságról. Pont ezaz, hogy TI IS KIMENTETEK VAZZEG. Teljesen ellentmondasz magadnak, te szerencsétlen :D
2017. jún. 22. 11:08
 26/135 anonim ***** válasza:
82%

"A tanuláshoz nem kell pénz egyáltalán. Ez csak kifogás."

Persze. Valóban ingyen utazhat a diák, ingyen van a koli / albérlet is, még enni is ingyen kap. A könyveiről már ne is beszéljünk. Főleg orvosin. Idióta.

2017. jún. 22. 11:09
 27/135 anonim ***** válasza:
100%

6: igen, mivel a kereslet-kinalat a munkaerore ugyanugy ervenyes mint barmi mas arura. Ha hiany lesz munkaerobol felmegy az ara. Ha tulkinalat van belole, akkor meg lemegy.

Ha sokan elmennek mert nem hajlandok fillerekert dolgozni, akkor elobb utobb nem lesz ott munkaero = kenytelenek lesznek tobbet adni erte.

2017. jún. 22. 11:10
 28/135 anonim ***** válasza:
17%
26, ki beszél itt diákokról te fogyaték? Dolgozó emberekről van szó! Ha nem tudsz szöveget értelmezni, húzzál már vissza az általános iskolába.
2017. jún. 22. 11:12
 29/135 anonim ***** válasza:
100%
Ez is egy lehetőség: [link]
2017. jún. 22. 11:12
 30/135 anonim ***** válasza:
5%

"Persze. Valóban ingyen utazhat a diák, ingyen van a koli / albérlet is, még enni is ingyen kap. A könyveiről már ne is beszéljünk. Főleg orvosin. Idióta."

Istneem de buta vagy. Gondolom te is vmi szegény i.dóta vagy, akinek csak ennyi fér bele az agyába. Az ilyen ne is csodálkozzon, hogy csóró, meg is érdemli

2017. jún. 22. 11:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!