Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szegény családok nem is...

A szegény családok nem is akarnak változtatni?

Figyelt kérdés
Én ezt vettem észre, persze vannak kivételek, de legtöbbször rátesznek még egy lapáttal (hitel, még egy gyerek,stb.)
2017. jún. 22. 09:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/135 anonim ***** válasza:
15%

1,Te is egy undorító magyar vagy, ha a világ végére költözöl is.

2, Van, akinek nem kellett elmennie bevándorló kulimunkásnak a civilizált emberek közé, hogy éppen csak megtűrjék, mert elvégzi az ócska melót helyettük, de a szomszédba már ne költözzön.

3, "Magyarba"? De édi. Nyaralni meg "Olaszba" jársz, és kint dolgozol "Németbe"?

2017. jún. 22. 11:16
 32/135 anonim ***** válasza:
64%

#21 gratulálok. Én meg ezt nem hiszem el! Kb mint a több milliós fizetéseket az üzleti topicban. Messziről jött ember azt mond egy noname forumon amit akar!

2 éve ezen az oldalon az ment, hogy "tanulj orvosnak".. ma az megy, hogy "legyél programozó". Kb lesz@rja a válaszadó, hogy alkalmatlan vagy a pályára.. mert mondjuk vériszonyod van, vagy sík hülye vagy a logikai feladatok megoldásában, esetleg unod a monotonitást.. nyelvtudással is így van! akinek nincs jó nyelvérzéke, vagy olyan fárasztó munkája van, amit te el se tudsz képzelni.. az nem fog leülni nyelvet tanulni mert NINCS rá energiája, mert EL van FÁRADVA! Fáradtan meg kb a nyelvkönyv első mondatánál elalszik.. akkor sokra nem megy vele.

#20 ez is egy nagy kamu. Legtöbb "szakember" úgy kerül ki az iskolából, hogy lósz@t se ért a szakmájához. Festő nem tud színt keverni, hegesztő nem tudja a gépet bekapcsolni.. nem hogy minőségi munkát elvégezni... alkalmazottnak meg nem veszik föl, mert nincs gyakorlata!

Ja és a munka mégis hogy találja meg? Azt hirdetni kell, ami nem 2 Ft.. nem mindenkinek van a segge alatt egy autó, meg festőfelszerelés.. könnyű leírni hogy napi 5 vendég, 5e-ért és akkor 20 nappal 500e-et keresek. Én is beleestem ebbe.. aztán veszteséggel szálltam ki belőle, mert hiába szórattam ki 100E szórólapot, lett belőle 50 vendégem, ami még veszteséges volt vállalkozásomra nézve.

2017. jún. 22. 11:19
 33/135 anonim ***** válasza:
34%
Kész én feladom... sose leszünk előrébb ilyen rinyagépekkel. Megint csak az megy amit írtam én is, MI NEM MEGY, ÉS MIÉRT NEM MEGY. Nem azt keresi, hogy miért megy. Pesszimista, tenni nem akaró népség vagyunk. Kész.
2017. jún. 22. 11:21
 34/135 anonim ***** válasza:
37%

Látom, arra azért van energiád, hogy hosszan lehazugozz másokat, ahelyett, hogy tennél valamit az előrejutásért. Gratulálok, így nem is fog menni!

Nem hiszed el? Kit érdekel? :) Attól még így van, és nekem jó. Neked meg nem.

Egyébként, mégis, mit képzelsz? Hogy másnak nem fárasztó a munkája? Vagy mi?

Tele van a puttonyom a sok szánalmas senkiből, aki nem hajlandó tenni SEMMIT az életben azon kívül, hogy ül a fatornyos falujában, meg elkegyeskedik menni munkájába, és ő fáááááááááááááááradt, de valaki fizesse meg.

Miközben ugyanonnnan indult emberek, mint te, 3 gyerek MELLETT szereznek jobbnál jobb állásokat és végzettségeket. Nem, nem a szerencse miatt.

Hanem azét, majd hajlandóak megerőltetni magukat. Akkor is, ha fáradtak. Mert valamit-valamiért. Mert az életben semmit nem adnak ingyen.

Tudom, mert végigcsináltam. Úgyhogy elmész te a jófenébe azzal, hogy nem hiszed el! Dolgozd fel: így történt. Szóval: valamit rosszul csinálsz, pubi.

Például azt, hogy lehazugozod azt, aki előre halad az életben.

Ha ennyire tudod, hogy 2 éve mi volt itt a téma, és most mi a téma, akkor mesélj már: MIT tettél az elmúlt 2 évben azért, hogy jobb állást szerezz? Mármint, azon kívül, hogy van energiád emlékezni arra, hogy 2 éve mi volt itt a téma.

2017. jún. 22. 11:25
 35/135 anonim ***** válasza:
26%
Bakker, az, hogy hosszú sorokon keresztül taglalja, hogy MIÉRT NEM megy valami... ettől a falra mászok komolyan.
2017. jún. 22. 11:27
 36/135 anonim ***** válasza:
29%

Azért nem mindegy, milyen típusú családról beszélünk.

Van az a kategória, aki változtathatna, vagy legalább egy minimális szinten jobban élhetne, ha picit spórolna vagy felelősségteljesen élne, de neeeeeem... ez az a kategória, amikor sírnak a Tényekben, hogy nincs kaja, nincs pénz a rezsire, a háttérben meg ott van egy nagy karton cigi meg a bor.

2017. jún. 22. 11:28
 37/135 anonim ***** válasza:
33%

Még valami. Én vagyok az, akit lehazugoztál.

Veszteséggel szálltál ki? Nem csodálom. Szórólapoztál? Mi a jófenének? A 2010-es években? :)))))

Nem csináltál ingyenes honlapot, ahová feltetted a referenciáidat, melyek úgy jöttek össze, hogy az első 2 munkát ingyen csináltad meg, és ajánlásra a többi, olcsóbban 10%-kal, mint mindenki más a piacon?

Fogadjunk, hogy nem.

És gondolom, nem voltál az átlagosnál tisztább, pontosabb, naponta nem takarítottál tüchtigre magad után mindent.

És gondolom, nem volt nyilvános face-oldala a vállalkozásodnak, ahol az ügyfeleid értékeltek volna, szövegesen vagy csillagosan?

És gondolom, nem nyújtottál semmi plusz szolgáltatást ...

Üzleti terv volt?

És az ingatlanbummban kezdtél dolgozni, olyan területen, ahol prosperitás van, millió ingatlan épül vagy felújítják, esetleg egy haldokló vidéken?

Kb. ennyi a kérdésem, első blikkre.

Olyan meg nincs, hogy valami azért nem működik, mert te nem vagy rá képes, és/vagy elrontottad.

2017. jún. 22. 11:31
 38/135 anonim ***** válasza:
32%

Ja, és 32-es: mi az, hogy "úgy kerül ki az iskolából, hogy nem tud színt keverni"?!

Mi a jófrancot csinált tanulás HELYETT évekig?! Miért nem tanulta meg? olyan nincs, hogy a gyakorlatban nem lehet valamit megtanulni, és olyan sincs, hogy minden egyes tanár rossz.

Akarat kérdése ... lenne ...

2017. jún. 22. 11:34
 39/135 anonim ***** válasza:
26%

32:

A nyelvérzék egy mítosz. Ha bezárnának Észak-Koreába egy évre, perfekt lennél koreaiból. Mert nem lenne más választásod, mint megtanulni.

2017. jún. 22. 11:37
 40/135 anonim ***** válasza:
95%

Na, véletlenül elküldte. 36-os lennék.

Tehát folytatva:

Meg amikor szépen megjön a havi fizu/segély, az első dolguk, hogy megveszik a piát, chipset, kólát, a seggére vernek a pénz 3/4-ének. Hogy nem gondolnak bele abba, hogy a dugásból gyerek lesz... tudom, a szex fontos, de könyörgöm, ha látja, hogy van már 5 purdé, akkor ha rájön a dughatnék, akkor vegyen egy óvszert, vagy ha az luxus, akkor ne dugjon, hanem szopjanak és ujjazzanak vagy maszturbáljanak.

Aztán ott vannak azok is, akik változtatnának, de az nehézkes lenne, sok mindent kellene feladniuk hozzá, és nem mindenki tudja (és itt azért nem az első kategóriás csokika meg chips meg cigi dolgokról beszélünk)... rigolyás idős szülő, akit ápolni kell, de nem akar elköltözni a faluból. Vagy felköltözne munkába vki Pestre, de olyan albérletárak vannak, hogy 6odmagával tudna kivenni egy szobát vagy munkásszállón kellene lennie. Hogy ott, ahol lakik, akkor, amikor megalapozhatná a tanulmányait, egyszerűen nem tud tanulni, mert olyan a suli is, olyan a közeg is. És nem talál munkát, mert már az is örülhet, aki tud magának fizikai közmunkát találni, mert van egy munkahely kb., ott meg szerencsés vagy, ha felvesznek, mert vagy protekcióval megy a dolog, vagy kihalással.

Hát még autodidakta módon lehetne tanulni, de azért ahhoz is kellenek könyvek, Internet... és pl. nyelvet nem biztos, hogy rendesen megtanulsz úgy, hogy intézményesített szinten egyáltalán nem tanultál.

2017. jún. 22. 11:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!