Tényleg semmi közöm a ledér sógornőmhöz?
#37 - "A barátnőd ex férje egy szaralak." - Mi van????
A kérdező kommentje:
"A barátnőm mert tartós beteg lenni, évek óta a hétköznapi teendőket is kínok árán teszi, nemhogy a káma szútrához legyen kedve. A srácra a családfenntartás teljes terhe hárul. Dolgozik reggeltől estig, valóban eltart 3 embert.. "
A házaspár elhatározza, hogy mostantól kezdve, ha egyikőjük megkívánja a másikat, az lesz a jelszó, hogy "mossunk géppel", így a gyerek nem érti meg, hogy mire gondolnak.
Első este az apa odamegy a feleségéhez, és kedvesen mondja: Te szívem, mossunk géppel...
Mire az asszony: most ne, mert fáradt vagyok.
Rá két napra apuci újra próbálkozik, de hasonló választ kap.
Így megy ez 1 hétig, mikor aztán végre anyuci bújik oda apucihoz és mondja neki: Drágám, mossunk ki géppel...
Mire a férj: Köszi, de már kimostam kézzel...
Nagyon köszönöm a válaszokat! Külön örülök, hogy azért van, aki érti mi kavarog bennem.
A napokban derült fény a románcra, ami hónapok óta tart. A barátnőm részéről egyelőre teljes káosz van, a srác felajánlotta neki a választás lehetőségét ( mily' jó fej, szóval ha a barátnőm benne van, maradjanak együtt, csak lesz egy barátnője is- amíg ki nem mutatja a foga fehérjét a sógornőm).
Valószínűleg a sógornőm sem dicsekedett még el, mind ismerik az érintetteket. Tehát anyósék vígan vigyáznak az unokájukra (miért ne tennék), utad adva ehhez az egészhez.
Mint férjnek, apának valahol nem evidens, hogy amit keres a háztartásra, gyerekre, autóra, hobbira stb.költik? Hosszú évek óta két fizetésből ment ez, a barátnőm a kapcsolatuk ideje alatt lett beteg, nem gyógyítható, hullámokban, váratlanul esik le a lábáról. A barátnőm boldogan dolgozna folyamatosan és élne normálisan. Egyelőre távolabbra került a lehetőség, mint eddig volt. :(
Én valóban kerülni fogom a sógornőmet, ha rá gondolok is remeg a gyomrom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!