Tényleg semmi közöm a ledér sógornőmhöz?
Hàt te se vagy semmi, ha verekednél ezért....
Amúgy tényleg nincs közöd más magánéletéhez. Viszont az szomorú, hogy a gyerekkel nem foglalkozik. De mivel ellátja és nem bántja ezek szerint, ebbe sincs beleszólàsod. Max. véleményed lehet, amire nem hinném, hogy kivàncsiak. Ha meg valamiért beszól, akkor az a legkorrektebb ha annyit mondasz neki, hogy elõször a sajàt hàza tàjàn söprögessen.
Mint anya a minimumot teljesíti, egy kórházban is kapnak ennyit a gyerekek.
Mint embert 10 éve nézem, hogy átgázol mindenkin, ha úgy tarja érdeke. Most egy végtelenül kedves, jószívű nőtől veszi el a férjét, mert a sógornőm jobb az ágyban?! Olyan dühös vagyok, hogy lehet, hogy tényleg meghúzgálnám a haját! Neki mindent lehet?? Nem az első családos ember, csak eddig nem volt ilyen közeli az érintett. Valóban leperegne róla a véleményem, sok bőr van a képén.
Azért azt felfogod ugye, hogy megcsaláshoz két ember kell? A barátnőd pasija ugyanolyan hibás mint a sógornőd. Szóval ha veszekedni/verekedni akarsz a sógornőddel, akkor veszekedj/verekedj a barátnőd pasijával is.
Egyébként meg neked ehhez semmi közöd. Majd a barátnőd lerendezi a pasijával a dolgokat.
Semmi közöd hozzá. Amúgy meg a pasit rancigald elő , ő van kapcsolatban.
Vegyél be egy nyugtatot és higgadt le.
Pofatlan egy no, es megertem, hogy nem birsz a tehetetlen duhoddel, ahogy latod a baratnod es a kisgyereke eletet szetesni. De sajnos tenyleg nem szolhatunk bele mas felnott eletebe. A ferjed viszont elbeszelgethetne a baratnod ferjevel, ha jol ertem, ok is baratok. Lehet igy is, hogy semmi foganatja nem lesz a dolognak.
Egyetlen megjegyzesem lenne: nem birom, mikor azt mondjak, hogy a gyerek a masik no "miatt" marad apa nelkul. Mintha a csunyagonosz neni elcsabitana a mit sem sejto artatlan apukat. Ugyanmar. Azert ebben a sztoriban az apuka az elsoszamu hunyo.
"Férjem azt mondja ne szóljunk bele"
Bölcsesség!
A sógornődhöz tényleg semmi közöd, úgy él, ahogy akar és ahogy tud. Sajnos ugyanez a barátnődről nem mondható el. Ha jól értem, ő még nem tudja, hogy a férje csalja. Ha ebben 100%-ig biztos vagy, neki el kell mondanod, ha szeretnéd a barátságát megtartani. Én voltam ilyen helyzetben, a legjobb (!) barátnőm tudta, hogy megcsal a barátom (nem is a férjem volt!), és nem szólt. Így amikor rájöttem, egyszerre vesztettem el mindkét számomra fontos embert, na az kemény volt! És nekem nem az jött le, hogy a barátnőm ki akart maradni, hanem az, hogy elárult, pont úgy, mint a barátom. Sőt, a barátomnak meg is tudtam bocsátani (de nem jöttünk újra össze), viszont a barátnőmnek nem.
Abba, hogy a pasi megcsalta a barátnődet, 2 ember hibás: a pasi és a barátnőd, mert ők ketten felelősek a kapcsolatukért. A sógornőd nem hibás, ő csak a saját boldogságát és érdekeit nézi. Szerintem mindenkinek ezt kell tennie, felesleges mártírkodni. Egy jó kapcsolatba nem tudott volna belerondítani akkor se, ha a feje tetejére áll, ha meg rossz a kapcsolat, ha ő félreáll, akkor jön más, aki belerondít, teljesen mindegy. Szóval ne rá koncentrálj, hanem a barátnődre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!