Mondjam meg édesanyámnak, hogy zavar hogy egy nős férfival van vagy semmi közöm hozzá?
Édesanyámnak viszonya van egy papíron nős férfival. Amúgy a feleségnek is van szeretője, szóval csak ilyen látszat házasság, úgy tudom a pénz miatt nem vállnak, a nő sokat akar lenyúlni.
De ezt nem mindenki érti meg, kapok célzásokat arra, hogy anyám egy k. ami nagyon zavar. Szerintem nem az, meg jó anya, de attól még zavar, hogy beszólogatnak.
Mondjam meg neki? Kérjem, hogy szakítsanak?
Egyébként ő nem szereti szerintem a pasit normálisan, csak el van vele. Többször beszélt arról, hogy nem akar komoly kapcsolatot, vagy a nyakunkra hozni valakit. Így gondolom kényelmes neki. Meg végül nekem is tesómmal, de jobb lenne egy tényleg minden értelemben szabad férfival lenne.
mondjad
anyám is így volt,csak a pasi a végén öngyilkos lett a pincénkben mert anyám elakarta hagyni
Mondd meg neki, ha zavar valami, bármi. Követelőzni, beleszólni nem ér más életébe, de ha bánt valami, akkor azt nyugodtan.
Ha meg valaki leqrvázná az anyámat, azt én jól helyreraknám, hogy törődjön a saját dolgával, de ez én vagyok.
Hát, engem is zavarna, ha anyámat k*rvának tartanák és még céloznának is rá.
A pofám leszakadna.
Ráadásul nem komoly kapcsolat...na emiatt is égne a képem. Ami nem komoly, arról ne tudjon már mindenki.
Tudom, hogy nem kellene zavarjon ki mit gondol, de ha zavar nem tehetek ellene. Nem tudom, hogyan lehet ezt szépen, nem bántóan elmondani.
4
Azért tudnak a kapcsolatról, mert kisvárosban élünk. A mi családunk, a pasi is elég ismert személy.
Második vagyok ismét.
Azért anyukád helyében biztos nem számolnék fel egy jól működő (még ha lazább is) kapcsolatot, csak mert a szájára vett a falu/város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!