Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Titeket zavar (na) ha...

Lányok! Titeket zavar (na) ha a pasitok ilyen lenne?

Figyelt kérdés
Én még 24 évesen is sok mesét nézek, hétvégén gyakran visszamászok egy pohár kakaóval az ágyba és nézem. Játszani is szeretek. Nem élek felnőttesen, amit muszáj azt megcsinálom és annyi. A barátnőm mostanában próbál lebeszélni ezekről de nem értem miért, én nem tartom gáznak. Szerinte már ideje lenne felnőni és felnőttes dolgokkal foglalkozni, szerintem meg mindenki jobban tenné ha gyerek maradna legalább csak egy kicsit. Mi a véleményetek? Inkább lányok válasza érdekelne.
2013. jan. 25. 16:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

A játékosság nem zavar, az éretlenség és a felelősségérzet teljes hiánya már igen.

Nem mindegy, mit értünk, ha azt mondjuk valakire: megmaradt gyereknek.

2013. jan. 25. 16:04
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nincs ezzel semmi baj, ha amúgy képes vagy felelősséget vállalni a tetteidért, el tudod tartani magadat, és normális értékrended van. Én is szeretek mesét nézni a tesóimmal, pedig 26 éves vagyok.
2013. jan. 25. 16:05
 3/19 anonim ***** válasza:
45%
Engem zavarna, igen. Kakaózhatsz felőlem, meg játszhatsz is, nem az a gáz, hanem ahogyan írsz ezekről. Brrr.
2013. jan. 25. 16:07
 4/19 anonim ***** válasza:
80%

Hétvégén ha nincs dolgunk (úgy intézzük,hogy havi max 1x legyen),akkor 10kor felkelünk,készitünk reggelit,vissza az ágyba,ott reggeli,délig mesét/hülye vigjátéksorozatokat nézünk :)

Társasozunk,este játszótéren hintázunk vagy libikókázunk.

Nem is szeretém ha párom másmilyen lenne,imádom hogy ilyen.Mindemellett persze felelősségteljes munkánk van,ahol viselkedünk,itthon kevésbé.

25/N (párom 30)

2013. jan. 25. 16:07
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem sem a kakaó vagy a mese zavar. Én is megnézem a mesét, kedvencem a family guy. De örömmel ülök le egy egész estés mesére (walt disney) De attól még lehet felnőtt az ember 24 évesen. Túl gyerekesen fogod fel, és ez a zavaró.

A hozzáállásod zavar.

25/N

2013. jan. 25. 16:12
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

# 3

Azért az animációs filmek nem csak ebben merülnek ki.

Bár Magyarországon még mindig élnek páran, akik azt hiszik rajzfilm=gyerekmese.

Szerintem kérdező normális vagy.

2013. jan. 25. 16:12
 7/19 anonim ***** válasza:
73%

Engem zavarna. Az előző párom ilyen volt, még 28 évesen sem volt reménye sem egy saját lakásra, nulla jövőképe volt.

A mostani párom még nincs 24, és már azon dolgozunk, hogy két éven belül lakást vehessünk, hogy minél előbb lehessen két-három gyerekünk :)

Nem az ágyba visszamászással van baj. Azt speciel mi nem csak hétvégén csináljuk: minden reggel úgy kelünk fel, hogy egy félórát még ücsörgünk az ágyban a takaró alatt, kezünkben a reggeli kávéval. Ez egy jó rituálé. De aztán megyünk és dolgozunk,és keressük a lehetőségeket, hogy juthatnánk mindig előre.

Amit írtál, abban az a fő baj,hogy csak azt csinálod meg, amit muszáj. Ez predesztinálja, hogy nem fogsz előbbre jutni soha, hacsak meg nem változol. Megértem a barátnőd, hogy ennyi idősen ez már zavarja. Azon se csodálkoznék, ha maximum egy-két éven belül elhagyna, ha nem változtatsz.

2013. jan. 25. 16:13
 8/19 anonim ***** válasza:

Engem is jobban zavar az, hogy azt írod: Nem élek felnőttesen, amit muszáj azt megcsinálom.

Aki éretten gondolkozik ilyet nem ír.

Amúgy én megőrülnék attól, hogyha a férjem reggel kakaóval visszabújna az ágyba mesét nézni...jobb szeretem azt a verziót, hogy felteszi a kávét és visszabújik Hozzám :D

9/19 A kérdező kommentje:
A family guy és hasonlók is jók de én a régi meséket jobban szeretem. Vagyis kedvfüggő. Vállalni szoktam a felelősséget.
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jobb lenne, ha mindenki meg tudná őrizni a gyermekiességét sokáig, ráérünk még komolykodni 40 évesen. Nem arról beszélek, hogy egy számlát ne légy képes kifizetni vagy hasonlók, a felelősségvállalás kell, de azért a humor, a lazaság is nagyon fontos tulajdonság, amit az emberek nagy része elveszít a húszas éveiben.

Sokan ahogy találnak párt, rögtön megkomolyodnak, tervezik a családalapítást, esküvőt, egyebek...minek? Nekem nincs kedvem a legszebb éveimet feláldozni, hogy háztartást vezessek, gyereket neveljek, stb. Bár páromnak és nekem nem lehet sosem gyerekünk

26/N

2013. jan. 25. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!