Lányok! Titeket zavar (na) ha a pasitok ilyen lenne?
A játékosság nem zavar, az éretlenség és a felelősségérzet teljes hiánya már igen.
Nem mindegy, mit értünk, ha azt mondjuk valakire: megmaradt gyereknek.
Hétvégén ha nincs dolgunk (úgy intézzük,hogy havi max 1x legyen),akkor 10kor felkelünk,készitünk reggelit,vissza az ágyba,ott reggeli,délig mesét/hülye vigjátéksorozatokat nézünk :)
Társasozunk,este játszótéren hintázunk vagy libikókázunk.
Nem is szeretém ha párom másmilyen lenne,imádom hogy ilyen.Mindemellett persze felelősségteljes munkánk van,ahol viselkedünk,itthon kevésbé.
25/N (párom 30)
Engem sem a kakaó vagy a mese zavar. Én is megnézem a mesét, kedvencem a family guy. De örömmel ülök le egy egész estés mesére (walt disney) De attól még lehet felnőtt az ember 24 évesen. Túl gyerekesen fogod fel, és ez a zavaró.
A hozzáállásod zavar.
25/N
# 3
Azért az animációs filmek nem csak ebben merülnek ki.
Bár Magyarországon még mindig élnek páran, akik azt hiszik rajzfilm=gyerekmese.
Szerintem kérdező normális vagy.
Engem zavarna. Az előző párom ilyen volt, még 28 évesen sem volt reménye sem egy saját lakásra, nulla jövőképe volt.
A mostani párom még nincs 24, és már azon dolgozunk, hogy két éven belül lakást vehessünk, hogy minél előbb lehessen két-három gyerekünk :)
Nem az ágyba visszamászással van baj. Azt speciel mi nem csak hétvégén csináljuk: minden reggel úgy kelünk fel, hogy egy félórát még ücsörgünk az ágyban a takaró alatt, kezünkben a reggeli kávéval. Ez egy jó rituálé. De aztán megyünk és dolgozunk,és keressük a lehetőségeket, hogy juthatnánk mindig előre.
Amit írtál, abban az a fő baj,hogy csak azt csinálod meg, amit muszáj. Ez predesztinálja, hogy nem fogsz előbbre jutni soha, hacsak meg nem változol. Megértem a barátnőd, hogy ennyi idősen ez már zavarja. Azon se csodálkoznék, ha maximum egy-két éven belül elhagyna, ha nem változtatsz.
Engem is jobban zavar az, hogy azt írod: Nem élek felnőttesen, amit muszáj azt megcsinálom.
Aki éretten gondolkozik ilyet nem ír.
Amúgy én megőrülnék attól, hogyha a férjem reggel kakaóval visszabújna az ágyba mesét nézni...jobb szeretem azt a verziót, hogy felteszi a kávét és visszabújik Hozzám :D
Szerintem is jobb lenne, ha mindenki meg tudná őrizni a gyermekiességét sokáig, ráérünk még komolykodni 40 évesen. Nem arról beszélek, hogy egy számlát ne légy képes kifizetni vagy hasonlók, a felelősségvállalás kell, de azért a humor, a lazaság is nagyon fontos tulajdonság, amit az emberek nagy része elveszít a húszas éveiben.
Sokan ahogy találnak párt, rögtön megkomolyodnak, tervezik a családalapítást, esküvőt, egyebek...minek? Nekem nincs kedvem a legszebb éveimet feláldozni, hogy háztartást vezessek, gyereket neveljek, stb. Bár páromnak és nekem nem lehet sosem gyerekünk
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!