Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, zavar titeket, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, zavar titeket, ha a pasitok sokkal okosabb, mint ti?

Figyelt kérdés
azoktól kérdezem, akiknek a pasijuk okosabb :)
2012. aug. 22. 11:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
nem, az zavar, ha azt hiszi, hogy okosabb, aztán nem is :)
2012. aug. 22. 11:30
 2/14 anonim ***** válasza:
Engem is az okoskodás zavar, nem az ha ténylegesen okosabb. Arra inkább büszke vagyok és felnézek rá. Ellenben utálom, ha valaki úgy bizonygatja az igazát, hogy teljesen egyértelműen hülyeséget állít.
2012. aug. 22. 11:32
 3/14 anonim ***** válasza:

első, mint ha csak én írtam volna :D

detto...és ilyenkor jön a szedett vetett fiktív érvekkel hogy higgyek Neki, de mindig rájövök a turpisságra ;)

N22

2012. aug. 22. 11:35
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem szexi, ha okosabb. Bizonyos területeken. Én egy autó motorjának elemzésétől is beindulok, ha mesél róla, mert szexinek találom, hogy így ért hozzá, és nekem gőzöm sincs róla.
2012. aug. 22. 11:36
 5/14 anonim ***** válasza:
4-es :) szerintem is hihetetlen szexi egy intelligens pasi! én sem az okoskodó h.lye kis könyvmolyokra gondolok, hanem az értelmes pasikra :D
2012. aug. 22. 11:40
 6/14 anonim ***** válasza:
Kérdező! Te hol élsz? Hát, van olyan?
2012. aug. 22. 11:40
 7/14 anonim ***** válasza:
6, TE HOL ÉLSZ????????
2012. aug. 22. 11:41
 8/14 anonim ***** válasza:
15%

Ha zavarná őket kihalna az emberiség. A férfi sokkal okosabb mint a nő.

A nők ilyen dolgokat találnak fel hogy saláta. Kinek jut ilyen eszébe? Csak egy nőnek.

2012. aug. 22. 11:42
 9/14 A kérdező kommentje:

8.: minden okos pasi mögött egy nő áll :D

pl miért találta fel egy férfi a C vitamint? egy nő miatt!

Szent-Györgyi Albert felesége adta neki a paprikát :D

amúgy csak viccelek, ne vedd a szívedre :)

2012. aug. 22. 11:45
 10/14 anonim ***** válasza:
95%
utolsó, te nyilván egy szuperintelligens pasi vagy, nem is állok le veled vitatkozni! igazad van, a nők haszontalan lények, élj nélkülünk! pá
2012. aug. 22. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!