Okosabb nálad a párod/kedvesed/élettársad/házastársad? Zavar?
Figyelt kérdés
2011. okt. 8. 12:31
1/32 anonim válasza:
Okosabb, nem zavar engem, mindig van mit tanulnom.
Őt se zavarja, hogy többet tud nálam, szeret mesélni.
2/32 anonim válasza:
Okosabbnak tartom, bár mindketten kimagaslóan tanultak vagyunk. Nem zavar egyáltalán, az jobban zavarna, ha butább lenne nálam.
3/32 anonim válasza:
Nagyjából egyenlőek vagyunk tudásban. Van egy két dolog, ami neki az erőssége, van ami nekem, pl. ő jobb matekos, viszont diszlexiás, ezért ha levelet kell írni azt én végzem. Főzni ő is tud és én is. A lexikális tudásunk is egyforma és jól el tudunk beszélgetni mindenről.
4/32 anonim válasza:
Okosabb,mivel idősebb is:)
Nem kifejezetten,mivel ha együtt vagyunk nem IQ teszteket töltögetünk ki:D Önmagáért szeretem és ő sem az eszemért szeret nagyrészt:D
5/32 anonim válasza:
Van amiben õ okosabb,és van amiben én.
6/32 anonim válasza:
vannak területek amikhez én értek jobban és vannak amikhez ő
kiegészítjük egymást
7/32 anonim válasza:
igazán érdekes felvetés!
(hát még a közhelyes válaszok...)
8/32 anonim válasza:
Nem. Jelenleg nincs párom, de amikor volt, akkor kétszer én voltam sokkal okosabb,ez tett be a kapcsolatoknak, harmadik kapcsolatomban pedig egy szinten voltunk.
Minden vágyam,hogy a következő férfi az életemben és remélem végre az utolsó okosabb legyen nálam :)
9/32 anonim válasza:
kedves utolsó, mi neked ezekben a válaszokban a közhelyes? írja azt mindenki, hogy "nem, egy sötét, parasztnak tartom a párom"? nyilván, mindenki a saját "agyi szintje" szerint is választ párt..
10/32 anonim válasza:
12:52 vagyok, a válaszom pedig a 12:48-nak szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!