Kit szeretsz jobban: a házastársad vagy a gyereked?
Nem ugyanaz az érzés a kettő tehát nem tudom összehasonlítani.
Ám ha úgy teszed fel a kérdést hogyha választanom kellene melyiket választanám akkor természetesen anya létemre a kisfiamat, ez nem kérdés.
mark86
nekem még 2 az egyben a dolog mert még nem szült a drágám,de már most imádom a kislányomat is! :)
Ajj tudom ,hogy mindkettőt más szeretettel szereti az ember , de most ezeket az evidens kiegészítéseket nem akartam mellé csatolni:
- Az ember más szeretettel szereti a férjét és a gyerekét.
- Másban nyilvánul meg és fejeződik ki a kétféle szeretet.
- Az egyik érett arra ,hogy a szellemi társad legyen, a másikat pedig zsigerből és azelőtt soha nem tapasztalt módon szereted.
A kérdést azért tettem fel , mert találkoztam a való életben olyan esetekkel, amikor az egyik szülő konkrétan megmondta a gyerekének ,hogy a párját jobban szereti nála, mert egy értelmi szinten vannak , több ingert nyújt, magával egyenrangúnak tudja tekinteni , és jobban szeret vele lenni.
Kíváncsi vagyok ,hogy ez sok helyen fordul-e elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!