Kit szeretsz jobban: a házastársad vagy a gyereked?
31/66 A kérdező kommentje:
"Melyik ujjamat harapjam meg,aki meg férjet irja a többség nem érti meg és elitéli,hogy milyen má..." - Te mit szóltál volna, ha az apádhoz képest háttérbe szorultál volna érzelmileg az anyád számára? Főleg ha ennek megnyilvánulásai is lettek volna? De ne a mostani énedet képzeld bele ebbe a helyzetbe , hanem mondjuk az 5 éves kori énedet.
Ha ideszartál a topicomba, akkor válaszolj.
Moderáld már magad,mert nem a haveroddel beszélsz.Én semmi trágárt nem irtam neked.Nem szartam ide válaszoltam ,ha nem tetszik a válasz töröltesd ki,nem kell hozzá a duma.
2011. jún. 7. 00:48
Elég szar gyerekorom volt.De nem azért mert anyám jobban szerette apámat.
2011. jún. 7. 00:51
34/66 A kérdező kommentje:
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:48
Én inkább nevezném szarásnak , mint válaszadásnak azt , ha úgy támadod vki véleményét , hogy el sem olvasod azt. Sztem ez nem nagy elvárás.:)
35/66 A kérdező kommentje:
"Elég szar gyerekorom volt.De nem azért mert anyám jobban szerette apámat."
Nincs kauzális összefüggés sem a kettő között? (ezt nem tudhatom , azért kérdezem.)
2011. jún. 7. 00:55
37/66 A kérdező kommentje:
Nem hinném ,hogy az életkorom releváns lenne a témában.
Nem hinnéd mennyire az,további szép estét.
2011. jún. 7. 00:57
mark86
fiatal még,különben nem használna olyan szavakat amivel be szeretné bizonyítani az ellenkezőjét/felhalmozódott gyermeki düh érezhető minden kommentjéből.
2011. jún. 7. 01:00
Nyilvanvaloan nagyon szeretem a ferjemet, es ö is engem, de ahogy nekem is a gyerek az elsö, es a legfontosabb, ugy neki is. En a gyerekemet szeretem jobban, nem tudom miert, de szerintem ez normalis, hogy egy anya a gyereket erzi a legfontosabbnak a vilagon. Ez a szeretet teljesen mas, mint amit a fejem irant erzek, sokmindenben megis hasonlo, mert nem birnam ki, ha barmelyiket is elveszitenem. Megis, ha az lenne a kerdes, hogy valamilyen, barmilyen oknal fogva valasztanom kellene köztük,akkor a kisfiamat valasztanam, es a ferjem is öt valasztana ez biztos. Erröl egyebkent mar beszelgettünk:-)
2011. jún. 7. 06:25
Kapcsolódó kérdések: