Kit szeretsz jobban: a házastársad vagy a gyereked?
Na az ostobaság határtalan, ez mindig bizonyságot nyer ezen az oldalon :)
Ma megtudtam hogyha valakinek meghal a gyereke és megsiratja akkor önző.
Namármost, ez minden, de MINDEN buta, ferdült, logikátlan gyk-n valaha olvasott választ ütött, le is fagytam rendesen. Aztán eszembe jutott hogy felesleges ilyenen elmélkednem, nem vagyunk egyformák. Annyi nő van a világon aki ha szül, azt mondják rá inkább csinált volna kisszéket helyette, szóval na bumm ilyen is van, akinek a gyereke annyi mint egy zacsi csipsz bezzeg a férje. Mondjuk nem tudom hogyha a férj hal meg (tudom hülye feltevés mert ilyennel nem jó példálózni) akkor őt meg lehet siratni? Nem értem, mindegy is.
Egy biztos. Aki így gondolkodik, szívemből remélem hogy a gyerek sem kötődik annyira őhozzá, mert nem kap vissza feltétlen szeretetet, féltést. Ő csak egy eredménye az imádott férfival töltött szexelésnek. Legalábbis annak, aki szerint a gyereket megsiratni önzőség, ott kétség sem fér ahhoz hogy az illetőnek halovány segédfogadalma nincsen az igazi anyai érzésekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!