Kit szeretsz jobban: a házastársad vagy a gyereked?
Hogy lehetne hiba ,hogy vki legalább annyira szereti a gyerekét , mint a férjét. Abszurdum.
És ha valaki annyira szereti a férjét mint a gyerekét,az miért olyan fura,mirt kell egyből neki támadni.
Az Hiba talán?
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:24
Azzal semmi baj nincs, ha annyira szereti a férjét , mint a gyerekét. Sehol nem írtam ilyet...
Kedves Kérdező, 0:19 vagyok.
Nem szeretem jobban, csak mélyebben.
A gyerekeim megkapnak tőlem mindent érzelmileg. Semmiben nem szenvednek hiányt. Nincs, amit észre vehetnének.
Sőt, ha egyszerre kérnek valamit, akkor a gyerekek az elsők, aztán a férjem. De ezt ő is megérti.
"Veszélezteti a gyerek biztonságát ha a anyja szereti az apját is ugyanúgy,na ez gáz," - Ilyet nem írtam ,hogy veszélyezteti a biztonságát.De most ,hogy mondod erre is láttam már példát. A nő hagyta ,hogy a kislányát rendszeresen durván és gyakran ok nélkül , dühből verje az apja , csak azért, mert neki fontosabb volt a kis érzelmi háttere, a férje pénisze és pénze a lányánál.
" Aztjobb lenne ha ráse szarna a férjére,a gyerek meg abba nőne föl," - Ilyet sem írtam sehol. Épp ellenkezőjét erősítettem ,amikor azt írtam , egy feleségnek a szülés után is ápolnia kell a házasságát. Emberek ennyire nem tudunk olvasni?
"az éhezés az veszélyezeti egy gyerek biztonságát,nem egy kit szeretek jobban marhaság." - Egy kisgyerek számára, aki ki van szolgáltatva az egész világnak, ez nem akkora marhaság.
Megint 0:19 vagyok!
Az, hogy esetleg valaki még egy kicsit jobban is szereti a férjét, mint a gyerekét, még nem jelenti azt, hogy teljesen kifordul anyai mivoltából, és hagyja, hogy az apa üsse-verje.
Ne essünk át a ló túloldalára.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:27
Ha ideszartál a topicomba, akkor válaszolj.
"Az, hogy esetleg valaki még egy kicsit jobban is szereti a férjét, mint a gyerekét, még nem jelenti azt, hogy teljesen kifordul anyai mivoltából, és hagyja, hogy az apa üsse-verje.
Ne essünk át a ló túloldalára."
Nem általánosságban írtam. Csak reflektáltam egy a kezdeti hozzászólásomra torzan reagáló válaszra.
Igen az éhezés nem marhaság,tapasztaltam sajnos.
De ez férjem szeretem -e jobban vagy a gyereket ez egy marhaság.Melyik ujjamat harapjam meg,aki meg férjet irja a többség nem érti meg és elitéli,hogy milyen má...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!