Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, zavar titeket, ha a pasitok sokkal okosabb, mint ti?
Figyelt kérdés
azoktól kérdezem, akiknek a pasijuk okosabb :)2012. aug. 22. 11:30
11/14 anonim válasza:
Jelen pillanatban nemek aránya az oldalon: 25% férfi 75% nő.
12/14 anonim válasza:
Én szeretem, hogy okosabb. Ezzel csak akkor van baj, amikor megpróbálunk együtt tanulni. Néha teljesen bolondnak néz, ha nem tudok valamit, de végül megoldjuk :)
13/14 anonim válasza:
Valahol az elején írtam már, azt hiszem másodikként.
Ezért jó, hogy mi a párommal teljesen mást tanulunk. Én nőként mérnöknek tanulok, abban vagyok otthon, azt imádom, azzal kapcsolatban olvasok igyekszek minél többet megtudni.
A párom a vendéglátás felé indult, ő abban jártasabb, idegenforgalomban és más férfias témákban (autók, motorok), de ha valami szakmai témát hozok fel abba is bele tud szólni, érdeklődő, ő is szívesen olvasgat olyasmiket amik nekem vágnak témába, de sosem próbál meggyőzni az igazáról, ha olyan témáról van szó, amiben én vagyok jobban otthon, és ez fordítva is így van.
14/14 noname0999 válasza:
Mi kb egyszinten vagyunk :D de vannak napjaim amikor elég pihent agyú vagyok.. olyankor nem nehéz okosabbnak lenni nálam :D de nem zavar... külön bírom néha, mert nagyokat tudunk nevetni a hülyeségeimen :DD xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!