Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Miért zavar titeket, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért zavar titeket, ha egy lány alkoholt iszik?

Figyelt kérdés
Nem értem a fiúkat. Miért baj az, ha a barátnőimmel hétvégente kicsit felöntünk a garatra? Nem történik semmi extra, iszunk, röhögünk, hülyéskedünk, bulizunk. Sokat magunkba öntünk, ez tény, de pl. nálam soha nem fajult hányásig a dolog. Van, hogy nehezen találjuk az egyenest, meg hangoskodunk, de szerintem ezek nem olyan hú de nagy dolgok. Miért baj ez mégis? 21/N.

2012. aug. 21. 20:46
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
42%
Mert a nők ilyenkor hajlamosabbak túl lőni a célon, és egy részeg nőt könnyebb megerőszakolni is mint egy részeg pasit. Na meg sokkal csúnyább is egy nő részegen...
2012. aug. 21. 20:48
 2/30 anonim ***** válasza:
engem nem zavar, ha nem látom :)
 3/30 anonim ***** válasza:
28%
hát egy nő elvileg visszataszító ha cigizik iszik drogozik vagy ribanc
 4/30 anonim ***** válasza:
27%

Nincs is kivánatosabb egy azért lerészegedő embernél mert nem képes jól érezni magát piák nélkül.

(Egy józanul is elégedett 25 éves)

2012. aug. 21. 20:49
 5/30 A kérdező kommentje:

# 3/4: Nem vagyok ribanc. Sem józanon, sem pedig részegen nem fekszem le idegenekkel, vagy akár ismerőssel se!

# 4/4: Jól érezzük magunkat mi ital nélkül is, ezzel nincs gond, csak amikor hétfőtől péntekig robotolunk, akkor jól esik egy kicsit kiengedni a gőzt. És mint fentebb írtam, normális keretek között.

2012. aug. 21. 20:54
 6/30 Epör válasza:
19%
Szerintem egyszerűen undorító, ha egy nő többet iszik. Na jó nem csak nőtől undorító, csak úgy értem, hogy számomra taszító és egyáltalán nem nőies és persze a féltékenység is benne van, hogy fél attól, hogy részegen ki tudja mit csinálnál pasival/csajjal. (Átélt dolog, ez nem benned való bizalom hiány, szimpla félelem csak)
2012. aug. 21. 21:04
 7/30 anonim ***** válasza:
Nem zavar de mértékkel igyon...és igen elveszítheti a fejét...
2012. aug. 21. 21:05
 8/30 valaki a tömegből ***** válasza:
100%
Engem soha nem zavart, jókat lehet ilyenkor szórakozni meg. Nem buli a buli ha nincsenek részegek. Én nagyon jól tudom érezni magam részeg csajok között is. A lányok nagy része amúgy is zárkózott ilyenkor meg legalább kicsit felszabadulnak. Mondjuk ha már hányás van, meg vigyázgatni kell rá az már tényleg gáz.
2012. aug. 21. 21:05
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
engem nem zavar, csak ne függjön tőle, meg ne másszon rá senkire, ha együtt vagyunk, kivéve engem :D
2012. aug. 21. 21:07
 10/30 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy így közbeszólok. Én is lány vagyok, 20 éves, és osztom a te (kérdező) meglátásaid. Mi is így szoktuk, hétvégente kicsit becsiccsentünk, de azért van egy határ, nyilván nem szoktunk a hányásunkban fetrengeni egy bokorban, nem hagyom hogy bárki rám másszon, stb. Egyszerűen csak jól elvagyunk, és ez tényleg nem azt jelenti, hogy józanul nem tudjuk jól érezni magunkat. Volt olyan időszak, hogy hónapokig egyáltalán nem ittam alkoholt, mert nem akartam, nem volt semmi más különösebb oka, azóta újra szoktam időnként inni (2-3X havonta, van hogy többször, szabadidőmtől függ), és nem érzem gáznak, tényleg segít kiengedni a gőzt.
2012. aug. 21. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!