Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Miért zavar titeket, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért zavar titeket, ha egy lány alkoholt iszik?

Figyelt kérdés
Nem értem a fiúkat. Miért baj az, ha a barátnőimmel hétvégente kicsit felöntünk a garatra? Nem történik semmi extra, iszunk, röhögünk, hülyéskedünk, bulizunk. Sokat magunkba öntünk, ez tény, de pl. nálam soha nem fajult hányásig a dolog. Van, hogy nehezen találjuk az egyenest, meg hangoskodunk, de szerintem ezek nem olyan hú de nagy dolgok. Miért baj ez mégis? 21/N.

2012. aug. 21. 20:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

"Agresszívek, beszólogatnak, verekedésekbe is torkollik a dolog elég sűrűn. Mi lányok ilyesmit sosem csinálunk."

Mondtam én, hogy azok nem gyökerek? Én ezért nem iszok.

2012. aug. 21. 21:43
 22/30 A kérdező kommentje:
# 19: Mindamellett, hogy a szexes és a drogos résszel nem értek egyet.
2012. aug. 21. 21:43
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
19-es vagyok én sem úgy értettem hogy mindenkivel összefekszik de a nőket sokszor alaptalanul is leku.rvázzák...amugy én drogról nem írtam utálom még azt is aki drogozik
2012. aug. 21. 21:46
 24/30 Ayashi válasza:
74%
Én fiú vagyok és úgy gondolom, hogy ki ahogy érzi úgy iszik/cigizik vagy bármi más. Sok lány ismerősöm van akikkel elég sokszor megyek inni és mindig jókat hülyülünk. Ha valakinek jólesik igyon és annyit amennyi megfelelő mennyiség neki.
2012. aug. 22. 14:07
 25/30 valaki a tömegből ***** válasza:
78%
Tényleg nem értem miért van felháborodva mindenki. A kérdező nem holtrészeg k*rvákról beszél, csupán csak elmennek hétvégenként bulizni a barátnőkkel. Szerintem az alkoholos italok fogyasztása és ismerete műveltség is. Mondjátok ha megláttok egy szép bort, vagy gyönyörű bársonyosra érlelt viszkit, nem gondolnátok azt hogy de jól esne megkóstolni? Az italokat nem feltétlenül azért isszák hogy szétcsapják magukat
2012. aug. 22. 14:32
 26/30 A kérdező kommentje:
Utolsó 2, végre akik megértik a dolgot. :) Mondjuk én, amit kifejezetten szeretek és aminek nem tudok soha ellenállni, az a Moet & Chandon pezsgő. :)
2012. aug. 22. 20:05
 27/30 anonim ***** válasza:

"nem gondolnátok azt hogy de jól esne megkóstolni?"

Nem.

2012. aug. 22. 23:10
 28/30 anonim válasza:
100%

Mi ez az antifeminizmus, könyörgöm? Egy nő miért ne élvezhetné ugyan azt, mint a férfiak? Álljunk ellen a jó bornak, az édes whiskynek, meg mindennek, csak azért mert undorítónak találjátok? Ugyan, kérlek, mi ebben az undorító? Az undorító az, amikor a lányok már a hányásukban fetrengenek. Nekünk is szükségünk van szórakozásra.

Áhhh, kár volt elolvasnom ezek a hozzászólásokat, csak felcseszem magam rajta.

És hozzáteszem. A mi bulijainkon lány még nem hányt, probléma sem volt vele. A fiúkat kellett kiráncigálni a hányásukból, kiszedni a bokorból, lényegében felnyalni a padlóról.

Istenem már...

2012. aug. 23. 15:23
 29/30 anonim ***** válasza:

Utolsó...te ugye nem is érted igazáéból hogy itt nem a fiúkról meg lányokról van szó?Ez minden egyénre vonatkozik...

"Ezért ugatok én is, hogy ne legyél belőve.

A fű az eltompít, hát még a többi

Csak Te tehetsz érte, magadtól nem növöd ki.

Jöhet bármilyen teszt meg, bármilyen doktor,

Akkor sem lettem köcsög, soha semmilyen bortól.

Persze a pia is átver, fontos a mérték,

De, hol lenne Feri, ha szerekkel élnék!?"

2012. aug. 23. 18:39
 30/30 anonim válasza:
100%

De, külön is volt szó. Ha meg konkrétan az alkoholról szól, akkor az is egy művészet. Kicsit jobban kéne értékelni a dolgokat, a bennük rejlő szépséget.

Borban az igazság! :D

2012. aug. 24. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!